snel juiste onderdeel ontvangen

Na vergeefse zoektocht naar klepscharnier bij keukenbedrijven in de regio, op internet gaan zoeken. Bij Vervangingsmarkt snel de onderdelen gevonden die ik nodig had. Binnen één etmaal geleverd. Ik ben zeer tevreden.

Heel fijn dat je via Whatsapp foto’s kunt sturen van het artikel wat je wilt vervangen, je krijgt direct een link naar het goede artikel. Dat scheelt zoeken!

Goederen snel en goed verpakt ontvangen. Beduidend goedkoper dan Quooker eigen webshop.

Artike kwam snel. Ik had nog een vraag en deze werd adequaat beantwoord .

Geweldig assortiment en snelle levering

Artikel snel gevonden met de juiste gegevens. Snelle levering en weer een keukenblad wat er netjes uitziet. En voor een nette prijs.

Simple en makkelijk te vinden.

Snelle levering, goed geïnformeerd

Prima levering

Simpel, duidelijk

Simpel, duidelijk

Vlot geleverd

Vlot geleverd

kunststofbakje besteld, betaald en 2 dagen later in huis, echt top.

Supersnel !!

Prima advies en dito levering

Slecht advies

Fout advies over mijn wateknop. De nieuwe knop paste niet aan de bestaande kabel. Retour sturen ging niet. Later vinden ze het oude systeem voor €51,59. Betaal ik €82,- voor alleen de moer van het oude systeem die kapot was.

Ruime keuze in onderdelen

Zocht een specifiek onderdeel van mijn Grohe kraan en dat vond ik bij deze winkel. Waar de meeste winkel zich alleen focussen op de grote onderdelen vond ik ook het kleinste onderdeel.

Prima levering van correcte artikel na levering van incorrect artikel

Ik had een product besteld (korfplug) hetgeen niet de juiste bleek te zijn. Na opsturen van afbeeldingen van defecte plug werd een andere plug geadviseerd. Dus deze besteld en incorrecte geretourneerd. Goed geregeld.

Geweldig! Ik wil een 10 geven maar dat pakt hij niet.

Binnen no time kreeg ik antwoord op mijn vraag over de kraan van de douche die het niet meer deed. Die Grohe douche bestaat niet meer, maar ik kreeg wel de juiste spullen toegestuurd om de kraan te maken, zodat we weer heet kunnen douchen. Toppers zijn het en ik vertel het aan iedereen. Je wordt tegenwoordig dood gegooid met vragen om beoordelingen en ik delete ze allemaal, maar vervangingsmarkt verdient hem!

Juiste onderdeel snel geleverd

uitstekende eerste ervaring

Het keuken installatie bedrijf zou navraag doen bij de leverancier voor een uitloop van een keukenkraan. Keuken geplaatst in 2004. Volgens hen na enige navraag niet meer leverbaa. Via Google kwam ik bij u uit. Levering zonder enig probleem wel mogelijk!

Top. Goede service.

Goed advies via WhatsApp.

TOP

Vakkundig en korte lijnen

Snelle levering, goede kwaliteit onderdelen

Geweldig geholpen,vlot geleverd

verkeerd onderdeel geleverd

Stable 784575 kop M10 SKU: STAB784575 Het itemnummer was hetzelfde. M10 ok, maar de bevestigingsdiameter was 8 mm in plaats van 10 mm. Dus geen manier om het op de originele as te repareren. 8,4 € verloren!

Uitstekend goede service

Prima ervaring. Goede klantenservice en goed product.

Snelle levering.

Snelle levering.

Iets voor 1700 besteld toch zelfde dag de deur uit

Ik had nog enkele vragen en hierom even gebeld, goed geholpen en iets voor 17:00 uur besteld en toch nog die dag verstuurd. Zeer goede service.

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK