Duidelijke website, makkelijk te vinden artikel

Werkelijk elk onderdeel van Grohe is hier te vinden .

geweldig

bestelling geplaatst een dag erna al bezorgd geworden, dit noem ik nog eens een goedeklantenservice.

Snelle bezorging en de juiste spullen in hun overzicht van apparatuur

super

vanaf bestelling tot levering heel snel en alles perfect

alles snel en soepel verlopen en geregeld.

Zowel de bestelling via de site, de bezorging als het product zijn eenvoudig, overzichtelijk en naar wens verlopen. Prijs/kwaliteit was prima. Al met al is vervangingsmarkt.nl een aanrader.

Vlotte en correcte afhandeling.

Via de app. Foto's opgestuurd van de kranen die lekten. De communicatie hiermee van vlot en correct. Echt een goede afhandeling van zaken. Dus een tevreden klant!

Heel snelle levering. We zijn dan ook zeer tevreden.

Geweldig en snel

Beter geholpen dan bij mandemakers keukens daar hebben ze niets gedaan. Alleen dat het niet meer leverbaar was. Ik ging naar een onderdeel voor draaicarrossel op Google, en daar stond mijn onderdeel wat ik nodig had. CHAPEAU. En alles is correct en snel verlopen Nogmaals dank.

Was het overal maar zo met bestellen via internet

Ruime keuze, object snel gevonden. En zeer snel geleverd. Prima communicatie.

Top geregeld allemaal

Kende dit bedrijf niet maar vond het via Google. Had klein artikeltje nodig. Volgende dat al ontvangen. Top.

Prima en lekker snel!

Goede producten net een mooie beschrijving erbij en snel in huis.

Super snelle service!

In 1e instantie had ik niet begrepen dat ik de factuur eerst moest betalen, nadat ik had ingevuld via overschrijving. Hierdoor werd het pakket niet afgestuurd. Nadat ik een paar dagen later 's morgens direct hierover gebeld heb en daarna alsnog betaald had. Was het pakket de volgende dag in huis. Top!

Alles wat door mij besteld was is correct en snel geleverd

Prima ervaring met de vervangingsmarkt, snelle levering.

Snel en goedkoop

Duidelijke site, prijsstelling en zoekfuntie

Prima website. Geen track and trace na het versturen, dat is een gemis. Bij navraag levertijd met de backoffice werd kort en formeel geantwoord, maar met een track and trace systeem voorkom je dit soort navragen.

Prima webwinkel!

Veel keus, duidelijke foto van het product en snelle levering. Prima website.

Vlotte bestelling en levering

Goed aanbod van onderdelen.

Zeer goede ervaring, vlotte levering.

Snelle levering van het juiste onderdeel. Goede dienstverlening.

Correct en snel

Ruime keuze, makkelijk besteld en geleverd.

Alles ging goed

Alles ging goed

Uitstekende bediening en levering

Uitstekend geholpen en snelle levering van het product.....TOP

Super snelle levering

Ik kreeg mijn artikel echt super snel. De afhandeling van bestelling tot levering is echt goed. Was stom verbaasd

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK