Zeer snelle levering

Ondanks grote drukte door corona toch binnen een paar dagen kwam de doos met het rubber aan.

was goed.

product correct geleverd echter transport methode kan beter door de strip in een grotere diameter op te rollen. duurde een aantal dagen voor de strip redelijk recht was. geen blijvende schade.

Vlotte levering

Glaasjes voor mijn onderbouwspotjes werden goed omschreven. Makkelijk te bestellen en vlot geleverd

Super service

Zeer snelle leveringen goede producten

Snelle foutloze service

Snelle correcte levering

Nvt

prima, snelle reaktie en levering

prima service

Top. Snelle levering

Duidelijke website. Snelle levering

Netjes verpakt en snel bezorgt

Keurig verpakt, supersnelle levering, persoonlijke aflevering. Kon niet beter.

Alles wat je zou wensen is werkelijkheid. Snel, keurig verpakt, persoonlijke aflevering

Ruime keuze, snelle levering en uitstekende service

Vervangingsmarkt.nl biedt een ruime keuze in onderdelen die maar beperkt te krijgen zijn. Ideaal om onze keukenkraan na 15 jaar weer op te frissen. Helaas was 1 onderdeel beschadigd toen het arriveerde. Dit is de Vervangingsmarkt.nl perfect en naar volle tevredenheid opgelost. Super.

Snel geleverd. top

Kreeg netjes het product wat ik besteld had en kon zo snel mijn probleem oplossen.

Snel en super product. Paste perfect .

Aanrechtkorfje werd met suprsnelheid geleverd en past perfect. Dsnkuwel.

Bestelde spullen snel geleverd!

artikel gestuurd. Weken later nog geen geld terug

Artikel terug gestuurd. Nog steeds geen geld terug

Uitgebreide informatie

Meer uitleg over de dichtingen samen met een video film

Smerig product afgeleverd.

Het product zal nieuw zijn. Geen reden om daaraan te twijfelen. Het oog wil ook wat. Product was vettig en smerig. Kan er niets anders ban maken. Ik heb het nog niet hoeven te gebruiken omdat de storing een andere oorzaak had. Vriendelijke groet.

Prima, snelle levering!

Had een overdrukventiel nodig voor de aansluiting van mijn franke kraan aan een quooker boiler. Meteen het vervangingssetje voor de filter besteld en deze vervangen. Beide de volgende dag geleverd. Nu voor een lage prijs weer een betrouwbare werkende kokend water kraan!

Makkelijk besteld en snel geleverd.

Prima, makkelijk besteld en snel geleverd.

Juiste onderdeel snel aan huis geleverd

Het juiste onderdeel snel gevonden op de website met duidelijke uitleg. Het was dan ook snel geleverd. Top service.

Goed aanbod, adequate afhandeling

Goed aanbod, adequate afhandeling

Behulpzaam

Behulpzaam

Snelle levering! Verstand van zaken! Goed advies!

Pompje besteld; bleek verkeerd besteld mijnerzijds; gebeld; verstand van zaken, retourmelding en juiste onderdeel verzonden.

Binnen 24 uur de bestelling in huis. Alles volgens afspraak en voor een scherpe prijs.

Aanrader

50 Weg en bos