Prima geleverd. Paste perfect

Afmetingen klopten precies

Geweldig super snelle levering

Super goed

Snelle en keurige levering

Prima bedrijf met snelle levering en goede service!

Ik was op zoek naar een scharnier voor een oud kastje in de keuken en jahoor. De vervangingsmarkt heeft het! Besteld en een dag later werd het keurig verpakt afgeleverd. Direct gemonteerd en weer een probleem opgelost. Top bedrijf!

Prima haak!

Prima haak voor mijn lampje, het enige wat ik nodig had!

Prima service, goed verpakt en vlotte levering

De titel zegt genoeg. Wel 1 kanttekening, het zou de volgende dag geleverd worden maar dat werd een dag later. Nu was dit voor mij geen probleem maar kan mij voorstellen dat dit wel een probleem kan zijn.

lekker snel

snel te vinden duidelijke uitleg op de website lekker vlot geleverd goedkoper dan bij fabrikant en dagen !! sneller

Snel en verzorgt

Prisma verzorgt

Bij een vraag komt een snelle reactie

Prijs kwaliteit is top.

Onderdeel is zelfs in veel betere staat dan gepubliceerd op foto.

Goed verbeterpunt : de levertijd aangeven

Levering keurig verpakt ontvangen ! Telefonisch vragen keurig beantwoord met kundig advies .

Foute levering gehad en kan het product niet omruilen

De levering was prima , maar het product dat geleverd is, klopte niet met wat ik besteld had !! En het is niet omruilgarantie !!

snelle service en klantvriendelijk

Goede voorlichting via Whats App en snel antwoord op je vraag!

Uitstekend!

Prima geholpen toen bleek dat ik de verkeerde slang had besteld voor onze keukenkraan

Een perfecte makkelijke site van begin tot eind

De snelheid van bestellen tot de levering ging als een raket. Top gewoon.

Goede afhandeling.

Uitstekend advies en online uitleg over installatie!

Kreeg goed advies over wat ik nodig had, snelle levering, stap voor stap uitleg over installatie: top!!

Goede prijs

Ben tevreden met Vervangingsmarkt

helemaal goed

vragen worden goed beantwoord en helpen je met het uitzoeken van het juiste product

snel en goed product geleverd

zoals gezegd

Was al wat langer op zoek naar de gootsteenstop zonder plug. Vond m bij Vervangsingsmarkt. Levering was supersnel en plug past perfect.

Uitstekende service

Onderdelen besteld voor lekkende gootsteen afvoer. Binnen een dag geleverd. Bleek niet te zijn wat ik nodig had (mijn fout). Advies gevraagd en gekregen, nieuwe onderdelen besteld. Volgende dag in huis! Verkeerde onderdelen geretourneerd en aankoopbedrag terug gestort. Perfecte en snelle service. Super!

Fantastische service, goede kwaliteit en goedkoop

Een scharnier in mijn keuken was kapot. Op Vervangingsmarkt.nl vond ik wat ik nodig had om dit te repareren. De service via WhatsApp bij het bepalen van het juiste onderdeel en het monteren was fantastisch, zo goed zie je het niet vaak.

Top! Snelle levering en ook nog ondersteuning!

Telefonische informatie over het product en onmiddellijk verzonden. Bij de installatie ook nog ondersteuning gekregen

Besteld volgende dag in huis

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK