Goede levering prima product

Kon snel op website mijn product vinden en de levering was snel en mijn lekkende kraan was opgelost. Van daar de 5 sterren ✨

Ik ben zeer content. (paste precies)

Na plaatsing is het weer een genoegen in de keuken bezig te zijn.

Snelle juiste levering

Het was even zoeken maar toch het juiste gootsteenkorfje kunnen vinden. Snelle levering (door de brievenbus) en werkt perfect

Grote keuze

Ik zocht een obscuur onderdeel van mijn Hans Grohe kraan. Maar dankzij de exploded view was het prima te vinden tegen een schappelijke prijs

Artikel goed verpakt en heel snel in huis.

Later had ik nog wat advies nodig. Via whatsapp ook weer snel en adequaat beantwoord. Prettige ervaring.

Gewoon goed

Gewoon goed en netjes geleverd.

Snel geleverd, juiste info bij de producten

Met de info bij de producten kon ik de juiste korfzeefjes vinden voor de 22 jaar oude keuken van mijn ouders! Perfect!

Zeer vlotte levering

Zeer snelle en vlotte levering. Niets op aan te merken.

Na bestelling meteen geleverd

goede behandeling

Snelle levering, goede communicatie

Het artikel was precies wat ik zocht! Onderdeel van Quooker kraan.

Ok

Prima, jammer dat ze niet het product hadden dat ik liever had gehad. En dat je het product niet kon retourneren. Dat stond trouwens wel in de advertentie.

Een goede service bestelling geplaatst en binnen 2 dagen binnen

geen

geen

Op tijd geleverd

Het juiste onderdeel en ook op tijd geleverd.

Zeer snelle levering!

Spullen besteld, zeer snel geleverd!

Top ervaring

Snel geleverd. Duidelijke site. Goed verpakt verstuurd

Zeldzaam onderdeel gewoon op voorraad

Voor een exclusieve kraan, was dit de enige site waar we het kapotte onderdeel konden vinden. En nog op voorraad ook. Binnen twee dagen in huis.

Snel en goed.

Snel g.evonden en verstuurd

Duidelijke omschrijvingen en gedetailleerde foto’s.

Door de duidelijke omschrijvingen en goede foto’s wist ik precies wat ik nodig had. Klus daardoor snel geklaard.

Super behulpzaam

Ik had een vraag over een artikel omdat ik een storing in mijn Quooker had. Via Whatsapp kreeg ik advies over hoe ik deze storing kon oplossen, zonder dat ze direct allerlei producten aan smeerden. Hele goede tent!!

Goede prijs, snelle levering!

snelle telefonische bepaling van het juiste artikel en daarna snelle levering. Perfect tevreden.

prima artikel

Snelle levering conform bestelling!

Iedereen is weer blij! Het betrof een onderdeel van de Grohe-douchehouder. Kinderen kunnen weer fijn douchen! Hartelijk dank! Groet Arthur

Snelle levering!

Snelle levering!