snel geleverd.

Super service!

Snel en netjes geholpen via chat.

Super en snel geleverd

Site heeft wat ik zocht en dat ook snel geleverd. Door middel van een tekening kon ik het juiste onderdeel bestellen,super.

Makkelijk te bestellen, Snelle levering. Heel goed bevallen.

De bekende druppel....................

die maar bleef druppen. Dankzij de snelle verzending met het juiste onderdeel van Vervangingsmarkt was het probleem de volgende dag opgelost

Vlotte levering

Supersnelle levering.

Goede omschrijving zodat je het juiste product koopt.

Uitstekende snelle service

Positief met voorbehoud

Op zich zijn de goederen geleverd zoals afgesproken, maar de website vermeldde gratis levering vanaf een bepaald bedrag, en de bestelling was voor een hoger bedrag. Dit werd vermeld bij de bestelling en stond afgedrukt op de leverbon, maar verder is hier niet op geantwoord of iets mee gedaan. Dus eigenlijk niet correct.

Onderdeel Damixa kraan

Onderdelen voor mijn keukenkraan besteld om 16.40 uur, volgende middag al in huis. Dat is echt super!!!! Prima verpakt, met ook nog een instructie erbij. Ik ben zeer tevreden.

Efficace

Service rapide et conforme aux attentes

Alles conform verwachting

Snel zoals afesproken

Kan alleen iets zeggen over de aflevering. Prima conform afspraak. Over de werking van dit Toralin produkt moet ik de eerste 1.000 kilometers vanaf nu even afwachten.

Net wat ik nodig had.

Ik had een kraan onderdeel nodig en kon dat snel vinden op de website met de standaard onderdeel nummers. Ik kon ook geen betere prijs vinden bij de concurent en kon de volgende morgen meteen het onderdeel ophalen.

goed geleverd, item was vooral snel vindbaar

Item was snel te vinden met gebrekkige omschrijving, verder prima geleverd en prima product

snelle en correcte bezorging

snelle bezorging

Duidelijke site en alles goed verlopen.

Was de eerste keer dat ik wat besteld heb. Is een aanrader.

Rubber ring t.b.v. afvoer

Product is geleverd, zoals aangegeven. Echter prijs / prestatie is niet correct.

Was gewoon goed

Geen klachten

Ik heb nog niets ontvangen

Tot mijn verbazing heb ik nog helemaal niets ontvangen. Ik krijg ook geen enkele mededeling daarover. Moet zelf elke dag controleren of er al voortgang is met de levering. Toen ik een duidelijke email met mijn klacht hierover stuurde, kreeg ik als antwoord dat ik NORMAAL MOET MAILEN. Echt in hoofdletters. Met het excuus dat het niet hun taak is om bezorgingen te controleren. Wat volgens mij - en de wet - wel zo is. Enfin, ik heb ze duidelijk gemaakt dat ik het onderdeel binnen 3 dagen wilde hebben. En dat is ook gebeurd. Maar nooit meer via deze partij.

Ruime keus, makkelijk zoeken, snelle levering in goede verpakking.

Value for money

Positief

Top geregeld en snel in huis

Goede service, overzichtelijke site en snelle levering

Duidelijke site Snel gevonden

Het product wat ik zocht was snel te vinden op de site Technische gegevens waren duidelijk en over-zichtig weergegeven Levering was snel en correct

Super service

Zeer goede service..snelle levering...leuk dat je de bestelling kunt volgen ook.

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK