snelle levering, wel erg strikt

Snelle levering, maar niet gebruikte onderdelen (door onze eigen "fout" verkeerd besteld) werden alleen maar teruggenomen binnen de zichttermijn, een retour (ver) buiten de zichttermijn is onmogelijk. Helemaal conform de voorwaarden, maar wat een dikke 8 had kunnen zijn komt door een starre reactie inclusief een sneer naar betrokken vakmensen nu niet hoger uit dan een "net aan voldoende"

Originele onderdelen scherp geprijsd

Ik heb een onderdeel van mijn Grohe douche houder besteld. Een origineel onderdeel. Snel geleverd gekregen en even snel hersteld voor een kleine prijs!

Geweldig!

Hulpzaam en met snelle reacties!

Fijn dat ze zoveel spare parts hebben en snelle levering

Goed bedrijf

Goeie site, overzichtelijk, snel besteld en snel bezorgd.

Prima ervaring, ga zo door.

Ruim assortiment, prima spul

Nette website, prima order-levering updates ontvangen. Onderdeel is goed geleverd en past precies.

Klantenservice is top

Extra credits voor Maarten. Die mij uitstekend heeft geholpen met het bestellen van het juiste product.

Top bedrijf

Snelle reactie op vragen.

Alles perfect in orde

gebruiksvriendelijke website, snelle levering, alles keurig verpakt

Vlot en correct.

Alles perfect verlopen.

Had een filter set online besteld voor mijn quooker. Keurig optijd binnen. Bij het vervangen brak een ring ( mijn fout ). Gebeld met Vervangingsmarkt of ze nieuwe hadden liggen. Ik kon er direct 1 ophalen op kantoor!!

Prima geregeld

Juiste product snelle levering

makkelijk te bestellen en snelle levering alles goed verlopen

Snel en precies goed passend

Door duidelijk omschrijving kreeg precies de twee goede onderdelen van onze Damixa kraan opgestuurd. Top!

zeer tevreden

goed product ontvangen en snelle levering.

Geweldig!!

Onze damixa kraan piepte behoorlijk , heel fijn dat we na zoveel jaar de onderdelen nog konden bestellen. Top firma, de dag na de bestelling werden de onderdelen bezorgd.

Top service.

Producten zijn goed te vinden op de site. Snelle levering.

Makkelijke site

Snelle en goede levering

Zeer Goed.

Onderdelen werden snel en goed geleverd. De ondersteuning via Whatssapp was correct en vakkundig.

Snel en correct

Prijs lager dan op meeste sites, en snel en correct geleverd.

Perfect geleverd

Duidelijke website

Goede snelle service

Goede snelle service

Snel en duidelijk

Mijn telefonische vragen werden snel en duidelijk beantwoord. Daarbij kreeg ik meteen de juiste links te zien

duidelijk, goed en snel

plus een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

ok

vlotte service