Goed geregeld

Zonder gedoe geleverd

Goed advies en snelle afhandeling

Goed advies en snelle afhandeling. Verder geen op of aanmerkingen

Net wat ik nodig had

Het product dat ik bestelde is in Belgie niet te krijgen of in erg grote verpakkingen. Hier vond ik net wat ik nodig had en in de juiste hoeveelheid.

Snelle en correcte afhandeling

Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling. Was wel niet duidelijk dat de betaling eerst moest gebeuren alvorens de zending werd klaargemaakt! Had gekozen voor overschrijving!

duidelijke webplek met goede artikelen, bedankt

Mijn bestelde artikel gaat om een douchestrip. Andere aanbieders hadden de juiste maatvoering niet en het was betaalbaar. J.

Gekregen wat ik besteld hebt en snel geleverd.

Duidelijke uitleg, nette prijs.

Eenvoudige reparatie van lekkende Quooker kraan, speciale contra sleutel wordt er netjes bijgeleverd. Voor nog geen vijf tientjes is mijn Quooker kraan weer als nieuw.

prima+++++++++++++++++++++

Snel en goedkoop

Perfect en mooi op tijd geleverd, echte aanrader.

Prettige ervaring

Producten snel en volgens afspraak geleverd.

top goed en snel geholpen

had een defecte kraan even een foto meegestuurd via de app en omschrijving er bij, werd gelijk de volgende dag geholpen, top geregeld

Mwoa

Wel ***lig als je online een overzichtsfoto ziet van de verschillende pakkingen ingetekend op de kraan zodat je het idee krijgt dat het heel specifieke rubbers zijn en vervolgens een zakje met een aantal identieke stukjes elastiek thuis krijgt. Voelde me echt een soort van bedonderd toen ik de envelop opende. De prijs van dik 20 euro voor een aantal elastiekjes stond verre van in verhouding..

Waar voor je geld.

Goede product omschrijving, plus snelle levering.

Correct omschreven en geleverd

Correct omschreven en geleverd

Goed en snel geleverd

De juiste producten

top

pracht zaak

Eenvoudig juiste onderdeel vinden met zoekterm

Website is super voor zoeken van je gewenste onderdeel en met tekening erbij dus verkeerde part bestellen bijna niet mogelijk. Ook vragen via WhatsApp snelle terugkoppeling! Verzendkosten mogen van mij wel iets lager als het om brievenbus post gaat.

Snel en goed

Oke

Overzichtelijke site en perfecte levering !

Snel gevonden wat ik nodig had en vrij vlug ontvangen. ( ondanks vertraging door Bpost)

Prima zaak

Snelle levering voor een scherpe prijs

tevreden

overzichtelijke website , bestelling verliep vlot , snel verstuurt helaas bpost valt tegen pakje zit ruim een week ergens vast . Van vervangingsmarkt tevreden .

Snelle levering, netjes verpakt, prima prijs

Ruim assortiment, duidelijke uitleg van het product op de site, snelle verzending en een prima prijs.

Geweldige ervaring!

Ik zocht een korf voor in de afvoer. Vervangingsmarkt had echter enorm veel types die in aanmerking kwamen. Door direct contact via de app hebben we het juiste type gevonden en was deze de volgende dag al in huis. Geweldige ervaring waarmee ik snel en uitstekend ben geholpen.

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK