Makkelijk gevonden, snel geleverd en perfect passend

Prettig

Zeer goed en snel

De ene dag besteld en de volgende dag in huis

Heldere uitleg

Voor deze zeefplug was veel meting nodig....maar past perfect!

Snel en goed

Binnen 1 dag het goede artikel! Top!

Top, al verzonden, zonder betaald te hebben,.

Top, snelle ontvangst.

helemaal goed

Ik vond het super dat ik nieuwe indicatie dopjes voor mijn windsor kraan bij jullie kon bestellen.

Voor de tweede keer een onderdeel van een kraan nodig gehad. Nu voor het bijbehorende zeeppompje. In no time geleverd. Gewoon klasse.

snelle levering, juiste onderdeel.

Prima, snelle levering, keurige prijs voor Reginox-bakje. Enige minpunt was dat de DHL-ophaalpunt-mevrouw rokend de deur opendeed (maar daar kunnen jullie geen barst aan doen)

Snelle levering!

Snelle en goede levering.

Hallo, ik mijn bestelling netjes en snel ontvangen voor 22.00 uur besteld en voor 12.00uur had ik het thuis.

Snel en compleet geleverd

Duidelijke site om te bestellen. Complete set. Makkelijk alles in 1 keer in huis. En snel geleverd

Supersnelle levering

De belofte “vandaag besteld, morgen in huis” is helemaal waargemaakt.

snelle levering, zeer nette afhandeling na reotur zenden ivm niet passend onderdeel helaas

zie boven

Besteld en volgende dag geleverd. Klasse!

Keurig

Helemaal goed

Heel prettig

Ik ben heel goed geholpen.

Telefonisch goed geholpen.

Goede, overzichtelijke website. Goed keuze-overzicht. intuïtieve betalingsprocedure en snelle levering.

Perfect geregeld, snelle levering

De website is duidelijk, de levering snel

Super goed! Héél vlot!

Vlotte firma!

Prima materiaal en snelle service

De benodigde spullen waren goed te vinden vanuit de foto. Verder werden vragen via Whatsapp snel beantwoord en opgelost.

goede informatie en levering

goede informatie gekregen doormiddel van foto's en het geleverde produkt was precies wat ik nodig had

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK