Super snel + zeer kundig via Whatsapp met foto's en korte tekstuitleg geholpen.

Via het appen van een paar foto's en video's van onze lekkende DornBracht keukenkraan kreeg ik in no time perfect antwoord op wat het probleem was. Kreeg tevens direct een link met welk onderdeel ik moest bestellen en klaar. Volgende dag in huis en de kraan is gerepareerd. Helemaal blij.

Prima site en snelle levering.

Veer gezocht, gevonden, makkelijk besteld en snel ontvangen. Kastdeur kan weer open blijven staan

Goede website en snelle levering

Zeer positief

Duidelijke site,supersnelle levering

Het was even zoeken. Maar dat ligt meer aan mij. Gevonden en product is precies wat ik nodig had. De volgende dag, zoals beloofd, geleverd. Apparaat werkt weer als vanouds. Top!

Probleem opgelost

Specifieke kraanonderdelen snel geleverd. Goede pasvorm. Probleem opgelost. Alleen de prijs..... Dik 30 euro voor een paar kraanrubbertjes.. Maat goed, andere shops rekenen hetzelfde.

goed dus

Gewoon goed, zoals je zou verwachten.

Het juiste artikel snel gevonden. Makkelijk bestellen en betalen. En volgens afspraak op tijd geleverd. Niet goedkoop overigens. .... niets meer dan je zou verwachten van een webwinkel. Gewoon goed dus.

Snelle levering en mijn telefonische vraag snel en goed beantwoord

Goede kwaliteit en snel geleverd

Het onderdeel wat ik zocht heb ik uiteindelijk hier gevonden met een duidelijke uitleg over afmetingen en functie zodat ik zeker wist dat ik het goed eonderdeel gevonden had.

Prima geholpen met mijn probleem

30 jaar oud vervangscharnier nodig foto opgestuurd en gelijk een bijna passend scharnier aanbevolen.

Op whats app werd ik goed geholpen met wat ik nodig had voor het maken van mijn thermostaat. De bestelling en levering was supersnel. Helaas zat er geen beschrijving bij in het doosje. Op internet was er wel eentje maar die klopte van geen kanten. De schroefgaten zaten niet op de aangegeven plaatsen. Ook is mij niet verteld dat het te vervangen binnenwerk niet te doen was, daar het muurvast zat in de thermostaatkraan.

Vandaag geplaatst en alles ok

Bestelling correct geleverd. Tijdstip van levering zou wat nauwkeuriger mogen zijn en niet tussen 8 en 17uur. Foto van de oude en nieuwe uitvoering samen op de website zetten waarvoor dank.

Top bedrijf!

Super goed geholpen via de whats App. Als ik weer iets nodig heb kom ik hier zeker weer terug. Groeten, Sjors Meulendijks.

Prima geregeld die bestelling

Goed!!

Mooi slotje voor onze disselbak gekocht, past perfect

Goed product

Goed product en snel geleverd

Uitstekend en met kennis van de apparatuur

Snelle beantwoording van de telefoon en de vraag.

Was mooi op tijd binnen. Ideaal om losse onderdelen hier bestellen. Ben weer blij met m'n kraan! :)

Efficient

Dit is een klantvriendelijk en efficiënt bedrijf.

Goed en snel .

Uitstekend!

Zeer snel antwoord op mijn vraag, zeer snelle levering van bestelde producten.

Ruime keuze

Wat ik zocht via de keukenzaak geprobeerd te bestellen. Dit lukte niet. Werdt zelfs geadviseerd om dan maar alles te vervangen. Maar hier wel gevonden wat ik zocht. Zodat dit mij bespaart bleef. Dus echt een aanrader

Origineel pompje.

Fijn dat er maten bij staan, kun je controleren of het juiste pompje is. Wel duur.

goede onderdeel snel in huis

juiste onderdeel op website gevonden

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK