Echt een top webshop

Een snelle levering zoals beloofd. Verkeerde onderdeel besteld. Direct een retour nr. gekregen en snel het bedrag terug gestort. Ook het correcte onderdeel de volgende dag in huis. Top

zeer positief

Een zeer vlotte, gemakkelijke en duidelijke mogelijkheid om te kiezen en te bestellen.

Ik geef nooit 5 sterren

Gisteren besteld vandaag in huis. Enige was, geen gebruiksaanwijzing bij het product, maar dat had ik al op YouTube gezien, hoe het moest

Snelle levering & goed assortiment

Was opzoek naar een specifieke gootsteenstop voor ons nieuwe appartement. Alle winkels en internet afgestruind en de hoop al opgegeven, maar toch hadden ze hem hier! En wauw wat een snelle levering, had het donderdagavond besteld en zaterdagmiddag werd het bezorgd. Overall heel tevreden dus.

Geen idee

Ik heb nog geen idee want mijn product is nog steeds niet geleverd. DHL (slechte bezorgservice bij niet thuis) heeft het product aangeboden maar er was helaas niemand thuis. De volgende dag zou het opnieuw bezorgd worden maar nu heb ik nog steeds niks.

Snelle levering, juiste produkt

Snelle levering. Verzendkosten wel redelijk aan de prijs in verhouding tot kostprijs artikel. Helaas.

Product voldoet aan eisen. Correcte afhandeling.

Prima service, doet wij zij beloven!

Snelle afhandeling

Geweldige service

Alles zoals afgesproken, kundige men aan de telefoon, klasse

Goed en snel verstuurt

Goed en snel verstuurt

daar bestel ik nogmaals

overzichtelijke site, snelle levering

1e levering prima ervaring

Originele onderdelen.

Snel het juiste product

Makkelijk zoeken, Snelle levering.

goede instructie

Na bestelling van een zakje met kleine onderdelen voor een quooker kraan stond op de website een instructie van plaatsen. Keurig verzorgd en snel verstuurd. Top service !!! Ook duidelijke info op de website.

Goede ervaring.

Mengventiel besteld, zeer snelle levering. Net als de andere onderdelen geen enkel probleem gehad. Goede omschrijving bij de producten.

Blij dat ik het product bij jullie gevonden heb en verrast door de snelle levering

Voortreffelijk

Personeel is attent en professioneel.ook onze telefonische vragen werden goed beantwoord.veel dank voor de goede service.

super snelle levering

teveel verzendkosten enveloppe zonder track/trace €3,95 3 rubber ringen

zoals ik verwacht had

weten, is bestellen

Goed geadviseerd en komt betrouwbaar over!

Geleverd produkt goed en snel.

Net zoals de vorige keren, snel etc.

Goed gestructureerde webwinkel met uitstekende service

Een handige site om een onderdeel op te zoeken, zeer duidelijk door de ondersteuning met foto's.

Prima verlopen

Goede verzending. Prima verlopeb

Snel geleverd, onderdeel past perfect, zoals omschreven.

Makkelijke website, duidelijke omschrijving. Volgende keer bestel ik weer hier.

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK