zoals ik verwacht had

weten, is bestellen

Goed geadviseerd en komt betrouwbaar over!

Geleverd produkt goed en snel.

Net zoals de vorige keren, snel etc.

Goed gestructureerde webwinkel met uitstekende service

Een handige site om een onderdeel op te zoeken, zeer duidelijk door de ondersteuning met foto's.

Prima verlopen

Goede verzending. Prima verlopeb

Snel geleverd, onderdeel past perfect, zoals omschreven.

Makkelijke website, duidelijke omschrijving. Volgende keer bestel ik weer hier.

Supersimpel en goed geregeld

In de avond besteld en de volgende ochtend kon ik de spullen al afhalen, top geregeld!!!

Produkt was goed omschreven en erg snel geleverd!

Ik moest een vervangend onderdeel hebben voor mijn draaicarrousel. Deze werd de volgende dag geleverd. In 1 keer goed door de exacte omschrijving.

Keurig op tijd en goed het gevraagde geleverd

Jammer dat ze voor een brievenbus pakketje € 3,95 aan verwerkingskosten en verzendkosten rekenen. Kost ze slechts € 0,91

De koelkastlade past perfect : handig dat je via whatsapp informatie kan vragen : reactie en levering was snel. Wel jammer dat glas van onderbouw spot niet past . Dat is moeilijk inschatten en ik zou m wel willen inruilen in Bergschenhoek.

Heb het vervangstuk gevonden , zonder dat ik een volledige nieuwe moest kopen , zeer tevreden dus

Uitstekend!

Zo blij met het feit dat ik voor mijn 29 jaar oude keuken nog het juiste onderdeel kon krijgende ook nog snel geleverd!

Jammer dat website niet helemaal duidelijk is

Heb een paar onderdelen besteld. Maar bij veel onderdelen staan geen maten vermeld. Het is dus gokken of het juiste onderdeel besteld is. Het onderdeel insinkerator 1470 zag er op de foto veel groter uit dan dat deze in werkelijkheid is. Door het ontbreken van afmeting nu dus een onbruikbaar onderdeel in huis. Terugsturen is geen optie. Kosten hiervoor staan niet in verhouding met de waarde.

Snel geleverd en goede prijs, exact wat we wilden.

Snel geleverd en goede prijs, exact wat we wilden.

Juiste artikelen gemakkelijk gevonden op de site.

Snelle nette levering

Goed. Product wordt geleverd conform afspraak

Product wordt geleverd conform afspraak

Snelle en juiste levering Goede prijs

super lag klaar bij de balie kon zo meenemen

super lag klaar bij de balie kon zo meenemen

Perfect !!!

Het was mijn eerste bestelling bij Vervangingsmarkt.nl , ik was zeer tevreden, duidelijk, materiaal wat ik voor ogen had , snelle levering, gewoon perfect, en ook nog een redelijke goede prijs !!! Als ik nog wat nodig heb uit jullie gamma kom ik zeker terug bij jullie !!! hartelijk dank voor de service !!! groetjes guido

Snelle en correcte levering

Snelle reactie en snel verzonden

Tweede bestelling in korte tijd en wederom prima

vrijdag bestelling gedaan, zaterdag ochtend al in huis

Volgende dag in huis

Uitstekend, goed verpakt, zonder beschadiging geleverd

in één keer goed

Heel eenvoudig kon ik het gewenste onderdeel vinden. Deze werd vervolgens heel snel opgestuurd.

Top, op maandag bestelt en dinsdags al in huis

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK