Keurig, en snel.

Bestelde onderdelen voor Quooker, snel en keurig geleverd. Ook goed betaalbaar. Ik ben heel tevreden.

Meedenken, snel in de actie,heldere communicatie

Erg fijn om zo snel 'op afstand' geholpen te worden. Met een paar appjes en wat foto's vond ik wat ik zocht en was het probleem 2 dagen later opgelost

Exact wat ik nodig had en binnen één dag geleverd.

Exact wat ik nodig had en binnen één dag geleverd, meer kan je niet wensen.

Snelle levering en bevestiging van order.

Keurige levering

Glaasje van keukenspotje was al lang stuk na even zoeken kwam ik op jullie site Besteld en na paar dagen geleverd Ben er erg blij mee

HEEL VLOTTE REGELING !

SNELLE LEVERING

snelengoed

Prima geleverd alleen jammer dat het onderdeel verzonden wordt in een envelop en mij wel €4.95 verzend kosten laten . De verzend kosten zijn dus bijna net zo hoog als het pakketje

snelle service

zeer tevreden

snelle en juiste levering dank U

Prima levering

Goede levering

SUPER

ZEER DUIDELIJKE ASSORTIMENTSINFO EN SUPERSNELLE UITVOERING

Snelle levering en mijn keukenkast blijft weer openstaan

Omdat onze siemetic klepkast niet meer open bleef staan was het nodig om de gasveren te vervangen. De originele gasveren zijn erg duur dus daarom opzoek gegaan naar vervangende. Ik vond bij vervangingsmarkt deze gasveren voor veel minder geld dus meteen besteld. Ze waren snel geleverd en de klepkast werkt weer als nieuw.

Zeer aanbevolen!

Het serviceniveau van Vervangingsmarkt.nl kan niet hoger, die is gewoon Top

Geweldig en duidelijk op vrGen

Zo hoor je klanten of toekomstige klanten te behandelen Duidelijk waren ook de antwoorden op mijn vragen Gr. Jan

Gemakkelijk bestellen en snelle levering. Prima!

Helemaal top en door carona en via normale post snel binnen

Gewelig

Makkelijk te bestellen duidelijk.

Snelle levering ;-))

Goede (gratis) whatsapp service

Alles was goed, 30 euro verzendkosten wel wat veel voor een klein onderdeeltje, wellicht kunnen die kosten omlaag met andere transporteurs. De ontvangsttijd was ook niet sneller dan via postNL bv.

Super bezorging goed materiaal! Ga zo door!!!!

Goede maat gevonden

Ik kon de maat dat ik wilde nergens vinden behalve hier.

goed en snel

Snel en goed antwoord gekregen toen ik watts-app na vroeg of het keramische binnenwerk dat ik gevonden had wel bij mijn kraan past. De levering was super snel.

Super snel geleverd en goed advies!

Levering de volgende dag, ook al bestel je later in de middag. Product voldoet aan de verwachting. Ook de support via Whatsapp werkt heel goed. Snel en adequaat advies. Fijn en betrouwbaar bedrijf.

Perfekt.

Snelle afhandeling en lering.

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK