Prima service, snelle levering.

prima korfplug voor onze wasbak

Na een telefoontje met de vraag welk type wij moesten bestellen, kregen wij het advies om even een foto te sturen van het oude type. na een klein halfuurtje kregen wij het bericht welk type wij moesten bestellen. Dit artikel besteld en de volgende dag keurig verpakt ontvangen via DHL. Resultaat het bestelde artikel past perfect. Dank voor uw service en advies.

Superservice !

Heel tevreden van de service, correcte prijs en snelle levering ! Zo tevreden zelfs dat ik na plaatsing van mijn items er extra heb bijbesteld !

gewoon goed

zoekende naar vervangende rubber ringen van gootsteenkorven, hier snel gevonden op nummer die op de oude ringen stonden. Duidelijke plaatjes op de site. Alles helder en duidelijk. Snel geleverd in envelop. Prima zo!

matig

ik vind het jammer dat als je een verkeerd artikel gekocht hebt, te kleine diameter van Krone korfplug, je deze niet kunt ruilen in die zin dat je tóch eerst nieuwe moet kopen en dan na retour het bedrag van de verkeerde teruggestort krijgt. de prijs is het zelfde. waarom gewoon niet vertrouwen en nieuwe sturen nadat de verkeerde bestelling retour is? dubbel werk. zowel voor jullie als voor de klant.

‘S avonds besteld, volgende dag in huis

snelle en goede levering

tevreden

Het bestelde onderdeel dat ik smiddags bestelde had ik de volgende dag al in de brievenbus.

Supersnel geregeld

Ok

Binnen 24 uur bestelling in huis

Snelle levering goede kwaliteit.

Snel gevonden en snel geleverd

Duidelijke website, ik heb mijn product meteen kunnen vinden. Makkelijk te bestellen en snel in huis. Aan te bevelen!

Snel en klantgericht

Spoeldbakkorf besteld en geleverd. Bleek dat de afdichting niet van goede kwaliteit was. Na weet heen en weer Whats-appen . Probleem snel opgelost door kosteloos een nieuwe afdichting te sturen .

Prima service!

Onderdeel snel geleverd, maar ook retour ervan vlot afgehandeld

Zeer goed goede kwaliteit

Super snelle levering en goede communicatie perfect

Vlot besteld. Nette en snelle levering.

Top levering

Beste , Zeer snelle levering al met al correct ! Ga zo door en wij bestellen vaker

Goede en snelle levering. Goed product. Goede kwaliteit

Super snel

Super snel levering...! Top

Top, snelle levering en alles correct.

Het kan beter

Pakketje retour, maar hoor of zie daarna niks meer.Contact gehad met Vervangingsmarkt men zegt niks te hebben ontvangen . Maar ik heb een bewijs dat zij het wel hebben ontvangen. Zij hebben toen direct het geld overgemaakt.

Netjes geholpen en snelle levering

Mailtjes werden snel en correct beantwoord en de levering was zoals aangegeven op de website.

Ok

Precies wat ik nodig had

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK