Vriendelijk en snel

Helder gesprek voor een nieuw filter, het kokend water deed het niet meer van de quooker, als het probleem er nog was, mocht ik hem kosteloos ruilem.

top

In een keer de goede gasveer adviseren en sturen.

Alles klopte, goed verpakt en op tijd ontvangen. Mer vriendelijke groet

Prima website en service. Snelle levering.

Kon het onderdeel direct vinden.

Geweldige service

Via Whatsapp en sturen van foto’s is mijn gootsteen probleem snel verholpen. Op een deskundige en vriendelijke wijze is vastgesteld welk type afvoer plug ik nodig had. Fijn om dit te ervaren.

Supersnelle verzending. Zeer goede service

Mijn bestelling werd binnen een dag geleverd. Helaas had ik de verkeerde afmeting besteld. Foto’s gemaild en duidelijke info gekregen welk onderdeel ik wel moest hebben. Ook weer in één dag bezorgd. Mijn retourzending snel terugbetaald gekregen. Een aanrader dit bedrijf!

Duidelijke afspraak prijs prima

Duidelijke site

Wederom Prima.

Top snelle levering

Niet echt geweldig

Ze schrijven dat de teruggestuurde envelop geopend was en er niets inzat. Kan ik ook zeggen, hoef je het geld niet terug te storten. Te zielig voor woorden. Nooit meer zaken doen met hen.

Snel geholpen naar aanleiding van een vraag.

Meer dan prima

Vriendelijke ontvangst, fijne kamer met sauna .Heerlijk rustig . Restaurant ook goed ontbijt ook prima , vriendelijk personeel .

Bien

Livraison en temps et en heures correct. Produits correspond à la commande

Makkelijke bestel proces en snel bezorgd

Ik ben ook geholpen met twijfelen met de installatie vanmijn bestelde product.

Heel snel en goed bezorgd.

Heel fijn dat ik dit product ook nog heb kunnen bestellen bij U.

Perfecte afhandeling

Pakketje werd netjes binnen heel korte termijn in België afgeleverd. Proficiat ! Freddy P. België

Groot assortiment van onderdelen en snelle levering, wat wil je nog meer.

goed advies, snel en goed geregeld.

Ik heb voorafgaand aan de bestelling telefonisch contact gehad. Goed advies gekregen. Op basis daarvan heb ik het juiste product besteld. Als ik het advies niet gekregen had, had ik het verkeerde product besteld. Daarmee is ongemak en retoursturen voorkomen.

Goed deskundig advies

Goed deskundig advies.

Groot assortiment. Snelle levertijd. Prima

Groot assortiment. Snelle levertijd. Prima

Snel gekregen wat ik gevraagd had!

Kon het juiste onderdeel makkelijk bestellen en het was snel in huis.

Heb al eerder een review geschreven

Zeer tevreden over de door u geleverde materialen.

Zeer correct!

Correct en snel geleverd

Uitstekende leverancier van kraan vervangingsproducten

Vervanging van kapotte onderdelen is altijd de moeite waard, met de keramische vervangingsonderdelen van vervangingsmarkt.nl was onze dure maar esthetisch super mooie kraan van Damixa binnen een mum van tijd weer door ons zelf gerepareerd, mede door de uitgebreide technische uitleg die was bijgevoegd.

super

Snelle levering. Echt super