Ik heb het goed ontvangen en alles in orde . is al geinstalleerd en prima

Niets mis mee.

Het pakket is goed en netjes verpakt aangekomen.

Prettig en vakkundig geholpen!!

Prettig en vakkundig geholpen!!

Prima, vlotte service.

Fijn dat er van dure kranen onderdelen te koop zijn! Zo kan je besparen op de aankoop van een nieuwe kraan.

Prijs/kwaliteit is super

Zeer snelle en correcte levering. Ben een tevreden klant

Ik had 2 gasveren besteld. Volgens de site waren ze op voorraad en dus direct leverbaar. De volgende dag werden ze bezorgd via DHL. Prima dus.

zeer snel

zeer correct.

Groot assortiment onderdelen

Snelle levering en goede service

ik heb nog steeds niets ontvangen

nog steeds niets ontvangen

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen

Ik heb niets ontvangen, de bestelling zou geleverd worden door Post NL. Maar tot nu toe nog altijd niets Bericht niet tonen aan derde Geen review

enige min puntje, pakje zou door de brievenbus kunnen hetgeen niet klopte volgens bezorger.

Goede service en advies via email

Snelle levering producten

goede omschrijving van product dat ik zocht

Bij het product dat ik nodig had was het essentieel dat ik exact de maatvoering wist voordat ik het kon bestellen. Duidelijke foto's bij product met maatvoering trokken mij bij jullie site over de streep!

betrouwbare web-leverancier

selectie traject en bestelprocedure okay. H&H

Snel geleverd en goede kwaliteit!

Betreft gasveer voor liftdeur keuken.

Bestelde goed ontvangen

Bestelling op de site was snel geregeld en geleverd

goede persoonlijke service

Twee afsluitkorven voor een FRANKE gootsteen had ik "op zicht" via de website gekocht, en ben ze persoonlijk gaan afhalen voor optimaal advies. Dat bleek nodig, want de door mij gekozen afsluiters bleken niet passend. De verkoper had wel de bijpassende rubberen ringen die het probleem hebben opgelost. Ik ben nog in afwachting van de retourbetaling van het oorspronkelijk betaalde bedrag.

Vlot o er gans de lijn

Ik twijfelde welk stuk. Een simpele WhatsApp en 5 min later wist ik wat ik nodig had. De produktbeschrijving had mij tevoren al in de goede richting gewezen. En dag erna geleverd.

Niet goed

Het slot wat ik heb besteld is niets waard met een vinger tik je het slot zo los

Prima, alles goed en snel verlopen

Prima, alles goed en snel verlopen

Goed en adequaat

Zie boven.

Goede ervaring !

Héél blij om weer een goed product te mogen ontvangen !

Netjes en snel geleverd

Netjes en snel geleverd.

Perfect product met duidelijke instructie voor strakke prijs

Overzichtelijke site, makkelijke bestelprocedure, product de volgende dag binnen - duidelijke gebruiksaanwijzing

Netjes te woord gestaan

50 Weg en bos