Perfect product met duidelijke instructie voor strakke prijs

Overzichtelijke site, makkelijke bestelprocedure, product de volgende dag binnen - duidelijke gebruiksaanwijzing

Netjes te woord gestaan

Prima site, snel geleverd

Was op zoek naar onderdelen voor Dornbracht kranen van 15 jaar. Snel gevonden snel geleverd

Snelle en correcte levering

ok

was goed en snel

was een gok omdat er op de scharnieren geen nr, staat maar gelukkig waren het de juiste

Uitstekende service

Nadat ik het binnenwerk voor een qooker besteld had werden het model, type nr en serienr opgevraagd

Dit noemen we nu klantgericht werken!

Op zoek naar een vervanging voor de (lekkende) korfplug van onze keukenspoelbak, waarvan we merk noch leverancier kenden, kwamen we na diverse pogingen bij keukenspecialisten en bouwmarkten uit bij Vervangingsmarkt. Die had een korfplug die sterk op de onze leek. Voor de aanschaf toch maar even contact gezocht om te informeren of we ons niet vergisten. 'Stuur maar even een fotootje' kregen we per omgaande als antwoord. Fotootje gestuurd en ja hoor, dit moest hem (hoogst waarschijnlijk) zijn. Dus besteld en volgende dag al in huis. En hij paste... Dit noemen we nu klantgericht werken! Dank, Maarten, voor je ondersteuning.

Goed advies via whats-app en prima levering

Via whats-app enkele keren advies gevraagd over onderdelen van een oudere kraan. Snel en deskundig antwoord gekregen. Daarna besteld en keurig de vorige dag alles in huis. Kraan weer als nieuw. Kijk wat leveren is 1 maar dat advies is echt een meerwaarde !!

Makkelijk, snel en goed

We zochten zeefjes ter vervanging van de oude in de keuken gootsteen. Na veel zoekwerk en twijfel kwamen we bij vervangingsmarkt. Toen was het eenvoudig en duidelijk. Welke maten zijn belangrijk, even meten en je weet wat je moet hebben. Dat hadden ze. Bestellen en in een paar dagen in huis. Precies goed.

Snelle levering goede spullen

Snel de juiste onderdelen gevonden op de website en volgende dag was het al in huis

Snel antwoord op mijn vraag. Helaas geen bestelling kunnen plaatsen

Snel antwoord op mijn email

Prima website om het product te vinden. Prompte levering.

Uitstekend.

De onderdelen die ik zocht snel gevonden en geleverd.

Goede website en waar nodig adequate hulp via de telefoon

Snel en eenvoudig

Mijn bestelling was snel in huis via DHL, perfect!

Precies goed

Makkelijk te bestellen en simpel te betalen. Snel geleverd in goede stevige verpakking.

Niet prettig na fpute bestelling

Aardige mensen. Alleen terug sturen boycot Vervelend.

Snelle levering. Goede informatie

Doen wat ze beloven

Besteld en snel gekregen, kon zo aan de gang!

Okidoki

Top ! Voor herhaling vatbaar.

Goede aflevering

Goed onderdeel, ondanks de afprijzing

Mijn kraan lekte. Nieuw binnenwerk besteld. Duidelijke documentatie en snelle levering.

Nog geen pakketje binnen

10 dagen verder en nog geen pakketje binnen....

Goedkoop, vlotte en snelle levering. Top!

Goedkoop, vlotte en snelle levering. Top!

Wat ik zocht gevonden en snelle aflevering.

Snelle correcte levering

Duidelijke website