snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling, met ondersteuning vvooraf via whatsapp!

zie boven

Super snelle levering

Mijn onderdeel super snel geleverd en goed

Gewoon goed

Zie boven

Zeer correcte en vlugge levering

snel en correcte levering

snelle verzending met zeer acceptabele verzendkosten.

Besteld en vlgde dag in huis

Als binnen en op tijd

Behulpzaam bekwaam goede opvolging

Was niet bekend met de organisatie maar ben goed geholpen met de juiste oplossing en zelf keurig op tijd gekregen ondanks dat Mijn bestelling echt op de laatste Minuut was en geen groot bedrag maar ook een kleine order is een klant en zo voelde het ook . Dank u

Uitstekende en snelle levering.

Een prima website gaf mij duidelijk te zien wat ik nodig had. Vervolgens heb ik de boel besteld en de levering werd meteen gestart. De volgende dag had ik wat ik nodig had. Prima.!!

Snel en efficient

Nadat mijn cooker er mee stopte was ik het gebruik van een ketel snel moe ik ondekte op vervangingsmarkt via een fimpje hoe gemakkelijk ik zelf de cooker kon herstellen, meteen maar bestellen, volgende dag in huis instructiefilmpje gevolgd en klaar is kees

Gewoon goed

product prima, verzend kosten van 4,95 belachelijk

4,95 voor een envelop. Zonder track en tracé vind ik buiten proportioneel. Product voldoet wel aan verwachting

Prima raadgevingen, snelle service

Jammer van de dienstverlening van bpost. Geen levering aan huis maar onmiddellijk in winkel.

Zeer snelle levering !!!!

Alles prima in orde

Super werd perfect geholpen kan niet beter

De scharnieren die ik nodig had om kast te repareren en welke ik besteld had bleken niet te werken in mijn situatie en hadden ook geen dempers meer. Toen ik langs ging heeft het personeel me geholpen om soort gelijken scharnieren te vinden en kon ik met een kleine ingreep het draaipunt 6 mm meer naar binnen plaatsen. Alles werkt nu weer perfect.

De bestelling en levering leek vlot te lopen, maar toen ging het mis

Een deel vlot geleverd, maar verkeerde onderdeel (en vraag omruil); ander deel duurde een week doordat het niet op voorraad was, wat niet duidelijk was bij bestelling.

Sleutel past perfect

De 34mm sleutel is een onmisbaar instrument om een thermo element uit een grohe kraan te demonteren.

Snelle service, goede prijzen

Duidelijke website, goede prijzen, snelle levering. Aan te bevelen!

Duidelijke website, snelle levering

Het product werd heel duidelijk omschreven, met veel foto's, zodat ik wist dat ik het goede product had. Snelle levering en erg fijn dat het ook gratis kon worden opgehaald.

top

zeer goed

Prima side

Artikel was direct goed fantastisch.

Het was de juiste korfplug

Het merk en de maten die in de omschrijving stonden, zorgden ervoor, dat ik de juiste korfplug besteld had. Echter zou een doorsnede tekening met alle maten erbij nog duidelijker zijn.

Snel

Simpel, snel, top!

Volgens afspraak.

Ok.

gevraagd artikel snel geleverd.

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK