Na 5 maanden ging er een onderdeel van mijn kraan kapot welke ik had gekocht bij vervangingsmarkt.nl . Email gestuurd en binnen 2 dagen had ik een nieuw onderdeel in huis. Prima en snelle service!

46.18€ in de vuilnisbak beland.

Jammer dat er geen teruggave mogelijk is voor korfpluggen. Verkeerd besteld . Een paar mm anders maar ze houden geen water. Dus gevolg. Alles in de prullenbak.

snel en goed

snelle service en goed product

Ik had een onderdeel voor mijn keukenkraan nodig, bij de kraan stond een schema met het artikelnummer dat ik moest bestellen, heel duidelijk. 2 dagen later kreeg ik het thuisgestuurd. Alles prima dus.

Vlotte levering

Vlotte correcte levering , het bestelde was reeds op een dag hier,prijs was goedkoper dan bij bol.com

Goed geholpen

Snel de gegevens om nieuwe groentelade te bestellen en verkeerd bestelde weer retour te zenden.

Klantenservice uitstekend!

Ik vind het allereerst al fijn dat ik via Whatsapp met dit bedrijf kan communiceren en dat er ook gelijk wordt gereageerd. We dachten dat we onze zeer kostbare kraan moesten vervangen. Maar degene met wie ik app contact had vroeg goed door met als resultaat dat we alleen 2 onderdelen hoefden te vervangen en dus voor € 64 klaar waren in plaats van een dikke € 1.000! En we hadden de onderdelen de volgende dag al in huis. Echt super!!

Prima kwaliteit en snel geleverd

Mooie en goed passende sifon, gemakkelijk zelf te plaatsen.

Helemaal prima service.

Wij hebben alleen niet de juiste slang besteld. Dus nu even kijken of we hem kunnen retourzenden. Verder snelle levering niets mis mee

alles Prima Prijs en snelheid

alles Prima Prijs en snelheid

Snel geleverd, product voldeed naar verwachting

goede duidelijke site met afmetingen en krachten.

Makkelijk besteld en snel bezorgd.

Goede service, snelle levering

De klantenservice heeft direct op mijn vraag per mail geantwoord en geholpen. Prima!

Prima. Snelle levering en goed advies

Zie titel. Gewoonweg prima.

Goede producten met duidelijke foto's. Snelle, zorgvuldige verzending, het product was goed ingepakt

snelle levering kleine prijs

snelle levering kleine prijs

snel en correct

snel en correct

Snel en correct

Gemakkelijk besteld en snel geleverd.

Prima!!

Ik had een onderdeel nodig voor mijn Tinello keuken en na het doorgeven van de link naar 'Vevangingsmarkt' kon ik probleemloos de onderdelen bestellen. Helemaal top!

Geweldig, snelle levering

Snelle service, blij mee!

perfect

perfect

Prima verzorgd

Had een bestelling die achteraf niet nodig bleek te zijn. Werd op tijd geannuleerd door snel handelen van vervangingsmarkt.nl

Perfecte levering en goede communicatie

Ik ben uiterst tevreden over de snelheid en de communicatie van de levering. Helaas ben ik niet tevreden over de prijs.

Prima. Snel en goede service

Snel kunnen bestellen wat wij nodig hadden.toch even telefonisch contact en een goed advies over product. Prima.

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK