Supersnelle levering

Ik had een Grohe onderdeel nodig van product wat al ca 15 jaar niet meer verkocht werd en via deze site binnen 1 dag geleverd!

Prima levering. Artikel op tijd en zoals besteld geleverd.

Prima leverancier. Duidelijk omschrijving art. Levering op tijd en in overeenstemming met bestelling.

Had juiste bestel nr opgegeven verkeede ontvangen volgende dag Juiste onderdelen kosteloos in huis.

fijn bedrijf om zaken mee te doen

alles voorliep soepel klasse

Vlotte begeleiding via WA

Terugslagkletje voor Damixa zeeppompje (EUR 35) heel duur.

Goede producten met snelle levering

Een mooie site met handige vervangingsproducten of handige installatie onderdelen. En niet geheel onbelangrijk een nette prijs!

Veel partijen in huis in de vooravond besteld de volgende dag volgens afspraak geleverd

Mijn aankoop is uitstekend verlopen.

Mijn aankoop is uitstekend verlopen!

Volop keuze en snelle levering

Handige site, onderdeel snel gevonden en de volgende dag in huis.

Prima bedrijf snelle levering

Juiste materialen en snel geleverd

Snel geleverd van het juiste product!

Wij hadden specifieke, bijzondere, draaibare plankendragers voor een siematic keuken nodig, hier gelukkig verkrijgbaar!! Binnen 2 dagen binnen!! Reuze blij!! Ik zou hier zeker weer bestellen.

...Correct en stipt...

Correct en vlot

Netjes en snel

Perfect en snel afgehandeld.

Snelle en meedenkende sevice

Goed te woord gestaan, meedenkende medewerker die tip gaf voor installatiebedrijf en volgende dag geleverd

dankzij een tip van een familielid bij de site van vervangingsmarkt terechtgekomen.

Het onderdeel waar het om ging werd sneller bezorgt dan verwacht.

Uitsekend service

Op tijd bezorgd

Het juiste onderdeel snel geleverd

Cartouche was defect, precies dezelfde was op voorraad en werd snel geleverd

Supersnel en heldere track and trace

Zie boven

De levering was prima!

Meer kan ik er eigenlijk niet over zeggen, sorry.

Snelle levering......goed aanbod.....

Zeer correct verlopen

volledig zoals gewenst

Bestelling, bevestiging, opvolging en levering verliepen precies zoals gewenst. De omschrijving van het artikel op de website was ook zeer duidelijk en nuttig.

Prima product geleverd. Alle mogelijke info stond op de website. Levering DHL was slecht

Het product was exact wat ik nodig had. Alle informatie stond duidelijk op de website. De levering door DHL was echt. Elke keer veranderde de leverdatum weer. Vervangingsmarkt had het product wel snel verzonden.

goedd vzorgd

vlug en op tijd bezorgd volgens afspraak

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK