Overzichtelijke site, duidelijke omschrijving en snelle levering. Prima product

zeergoed

perfect

precies de juiste onderdeel en maat

goede service

Snelle goeie service

Via what's app heb ik gevraagd welk binnenwerk ik nodig had voor mijn Franke kraan. Ik kreeg dezelfde dag duidelijk antwoord heb meteen besteld en de volgende dag had ik het binnenwerk al in huis. Inmiddels functioneert mijn kraan weer top. Ik had dezelfde vraag aan Franke zelf gesteld en kreeg daar een totaal ander antwoord, verkeerde binnenwerk en een maand levertijd... dus ik ben erg enthousiast over de vervangingsmarkt.

super

gemakkelijk te bestellen, snelle reactie, bestelde één relatief goedkoop artikel daardoor zou ik verzendkosten moeten betalen maar ik kon het ophalen bij me in de buurt dus dat scheelde me weer centjes!

Uitstekende levering

Het zoeken naar het juiste kraantype (Grohe) was niet eenvoudig uit ruim 720 verschillende types. Gelukkig had ik de onderdelen lijst van de kraan nog. Daarna was bestellen een fluitje van een cent.

Ok

Okay

Na zelf eerst een foute korfplug te hebben besteld, ben ik via de app goed geholpen met het kiezen van de juiste plug. De volgende dag had ik hem in huis. Top!

Snelle levering goede service

Kon niet zonder gootsteen zeef dag erna al geleverd

Snel het juiste onderdeel gevonden tegen een goede prijs

prima!

nog steeds goed!

snel en correct

Snel en correct

Heel snelle levering.

spullen zijn goed, bezorging ging mis

Op mijn vraag kreeg ik vlot antwoord, daarop de spullen meteen besteld. Het duurde enkele dagen voordat het pakket arriveerde (door fout van DHL?).

correct product ontvangen ,binnen 24 uur.

correct product ontvangen ,binnen 24 uur.

zeer goede service

ik kon in 1e instantie net niet het juiste onderdeel vinden. Maar na een telefoontje en een foto-appje perfect verder geholpen. TOP!!

Binnen 24h het bestelde product in huis

Makkelijk mijn product vinden, verder snel geregeld.

Na tip van keuken leverancier jullie site bekeken, en snel artikel gevonden.

Vervangingsmarkt service is prima

Onderdeel van keukenkraan besteld. Nadeel DHL post laat het afweten met bezorgen. Dat is dan weer jammer zit je te wachten en opeens in de app bezorgmoment geannuleerd wordt ingepland in 1 a 2 dagen. En als je dan geen keukenkraan kunt gebruiken is dit toch vervelend,

Juiste product, dispenser pas precies en snelle levering

Levering zoals het hoort.

Goed materiaal, snelle levering

Zondag besteld, Dinsdag in huis. Totaal niks op aan te merken.

Heel snelle levering van Damixa binnenwerk.

Nvt

goed produkt, snelle afhandeling en levering, goede service bij vragen

Betrof merkprodukt, snel geleverd , snelle communicatie; ook bij vragen snel telefonisch bereikbaar en deskundig advies

Supersnelle bezorging

Het is nu de 3e keer dat ik iets bestel bij de Vervangingsmarkt. De 1e en 2e keer was dat een bestelling van een Quooker HITAC VAQ filter en nu het binnenwerk van een Quooker singletaps. Steeds was er een hele snelle levering, een goede gebruiksaanwijzing wordt er bij geleverd en tot slot zijn op You Tube allerlei instructiefilmpjes te zien hoe het één en ander gemonteerd moet worden. Echt super handig!

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK