Slecht, retourneren wordt simpelweg geweigerd

Niet klantgericht, eigen voorwaarden worden niet nageleefd.

Vragen zijn snel en vakkundig beantwoord

Vinden van het gewenste onderdeel was was even zoeken. Voor de zekerheid is het met een mail even gecontroleerd en het antwoord was snel en duidelijk.

Snelle reactie op mijn vragen.

Goede afhandeling van mijn vragen via WhatsApp en snelle verzending.

Duidelijke omschrijvingen

Snelle levering voor een nette prijs!

Snelle levering voor een nette prijs!

Eenvoudig bestellen en goede snelle service!

Eenvoudig via de website bestellen, goede en juiste communicatie, eenvoudig betalen en zeer snelle levering! Helemaal top!

Voldoet precies aan wat de klant aan vervanging van onderdelen nodig heeft tegen acceptabele kosten

De levering is een top-voorbeeld van duurzaamheid. In plaats van het grootste gedeelte (= EUR 59) van een speciale afsluiter te moeten vervangen - via de dealer - kon door de levering van Vervangingsmarkt.nl worden volstaan met de uitwisseling van een klein onderdeeltje daarvan (= afdichtingsring= EUR 1,30). Perfect in deze tijd van zowel prijs- als milieubewustzijn.

snelle levering en goede produktomschrijving met de maten erbij. Top.

Super tevreden

Vlugge behandeling van de bestelling en levering ook. Heel tevreden

Geweldig.

Bestelling van de oderdeel en whatsapp weed heel goed deholpen en de volgende dag ontvangen ..ook de uitleg hoe de kapote onderdeel v d carosel er uit gehaald moet worden..

Goed en snel verzonden

Ze hadden handige universele plinten klemmen voor onze oude keuken, die we nergens anders konden krijgen. Snel en netjes geleverd.

Directe levering, goed en snel!!!

Uiterst snel

Fijne ervaring en een snelle en goede service.

Goed meegedacht en oplossingsgericht gehandeld.

Na aanvankelijk het verkeerde onderdeel besteld te hebben, konden direct terecht en werden we erg vriendelijk en oplossingsgericht geholpen aan het juiste onderdeeel.

Gewoon goed, redelijk goedkoop en super snel.

Top bedrijf!!!

Niet alleen snelle levering en scherpe prijzen maar ook telefonisch goed bereikbaar. Heb je vragen over onderdelen of installatie worden deze met kennis van zaken en heel geduldig beantwoord, ook al gaat het om artikelen met een lage verkoopwaarde. Dat is tegenwoordig geen vanzelfsprekende zaak meer. Vandaag onze tweede bestelling geplaatst. Complimenten!

Snel en goed

Snel en goed.

Duidelijk omschreven, compleet en snel geleverd

Duidelijk omschreven, compleet en snel geleverd

in orde

snelle levering, niks op aan te merken

Bliksemsnelle levering van gevraagde item binne de 24 u, top!!!

Goed advies over een klein maar belangrijk onderdeel

Prima service en goed product

Snel en correct geleverd

Prima levering, goed verpakt, compleet volgens verwachting.

Hoe de service en prima info over verloop verzending!

Keurige verzorging van mijn bestelling en duidelijke informatie over de voortgang van de levering.

Supersnelle service

De levering was binnen 24 uur, zoals ook was beloofd.

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK