Besteld speciaal onderdeel met een dag in huis deze was naar zin en werkte keurig.

Alles is verlopen zoals gepland

Daar wordt ik blij van. :-)

Goede prijs en vlugge levering!

Piekfijn in orde

Zeer snelle levering van het juiste product, zeer snel geleverd ook door bpost, dikke pluim....

uitstekend

prima geregeld, snelle levering !

Prima geholpen

Na foto's doorgestuurd te hebben, de vraag om nog een bovenaanzicht te fotograferen. Direct geholpen, prima service.

Duidelijke informatie op de site en uitstekende afhandeling.

Duidelijke informatie op de site en uitstekende afhandeling!

snel en goed

Het bestlproces was eenvoudig. Goede omschrijving van de artikelen. Goede voortgangsinformatie. Levering conform belofte.

Goede uitleg aan telefoon. Snel geleverd.

VERZENDING BESTELDE ARTIKELEN NIET GOED VERPAKT !

DE BESTELDE GLAASJES VOOR INBOUWSPOTJES LAGEN LOS IN DE ENVELOP EN WAREN DUS NIET GOED VERPAKT. DE GLAASJES HADDEN OP EEN KARTON VASTGEZET MOETEN WORDEN.

Goederen besteld en dag er na geleverd zoals beloofd

Op zoek naar plintklemmen en precies de goede gevonden bij vervangingsmarkt.nl tegen een faire prijs.

Onverwachts snelle levering

De volgende dag de juiste passend onderdeel ontvangen.

Goed en snel

Precies wat we nodig hadden

prima levering van een onderdeel dat nodig was om de pannen carrousel te repareren van mijn ouders

Goed, snel en correct

Er werd snel geleverd met een goede tracking, dus ik ben héél tevreden. Er zaten ook goede instructies bij, dus ik kon zelfknutselend vooruit.

Snel gevonden

Ik kon het door mij gezochten product snel vinden. Het goede ringetje/afdichting. Top.

Onduidelijke communicatie over speciaal product

Ik wil het product retourneren, maar ik krijg geen toestemming omdat nu blijkt dat het product speciaal voor mij besteld is. Dat had ik dan graag vernomen op een éénduidige manier en ook met deze woorden alvorens ik de betaling uitvoerde. Nu kan ik niet retourneren. Jammer.

NOG NIKS ONTVANGEN

levertijd duurt lang

Slecht!

Tot op heden mijn bestelling niet ontvangen. De schuld ligt bij de DHL, maar de vervangingsmarkt neemt niet eens meer de moeite om te reageren of een oplossing te geven.

Matig

Mijn ervaringen zijn wel goed. Maar het artikel dat we gekocht hebben werkt niet. We krijgen de kras op de wastafel er niet mee af. Dus 16.95 inc verzendkosten weggegooid geld helaas

Snelle levering en het juiste produkt ook goede prijs

Het deur scharnier van mijn inbouw koelkast was stuk. Bestelde een vervangd scharnier en kwam snel aan en paste goed. Heel stuk goedkoper dan een reparateur te laten komen.

Vernieuwen dweilstrip voor plint van bestaande keuken

Zeer snelle levering van benodigde dweilstrip voor plint van bestaande keuken. Goed op site vindbaar. Perfect!

Alles klopte !

Soepel en gebruiksvriendelijk het product zoeken en kunnen bestellen .

Geen minpunten

Product was zoals beschreven, levering was snel (dag na bestelling ontvangen) en divers assortiment

goede service

correct behandeld.