Bijzonder behulpzaam en duidelijke expertise

Ik heb via de whatsapp contact gehad over een cartouche die in onze keukenmengkraan vervangen moest worden - iets wat ik nooit eerder had gedaan, dus ze hadden met een leek te maken. Ik ben geholpen door gelijk vast te stellen om welk onderdeel het ging, mij duidelijk te maken hoe te vervangen en met welk gemak ik dat zou kunnen doen. Dat stelde gerust en na bestelling kwam het onderdeel direct de volgende dag binnen. Met vertrouwen kon ik het onderdeel vervangen en dat ging zoals werd voorgespiegeld. Heb de ondersteuning als zeer prettig ervaren - vakinhoudelijke experts die een leek het vertrouwen weten te geven.

ruime keus en snelle levering

Ontvangen precies wat ik nodig had.

Goede en snelle levering

Alles perfect gegaan en direct verstuurd.

Top.

Juiste product en snel geleverd!

We waren al een tijdje op zoek naar een stop voor een IKEA wasbak van tien jaar oud. Bij Ikea een stop gekocht die niet paste. Toevallig kwamen we via internet ineens op de juiste stop die bij jullie te koop werd aangeboden.

Pakje op tijd

Prettige samenwerking via whats app

Snelle en juiste antwoorden op mijn vragen. Juiste inschatting op problemen via foto's en filmpjes.

Geweldig !

Precies volgens afbeelding en snelle levering voor de beste prijs.

Snel en correct geleverd

ging deze keer niet goed met de digitale afrekening

redelijk deze keer

U

werkt accuraat; snel en voordelig in de aankoop

kende het bedrijf nog niet; maar na deze aankoop weet ik ze --wanneer nodig-- snel te vinden. vlotte en correctie afwikkeling. en de prijs voor mijn artikel; top.

Top bedrijf

Dingen die ik besteld had tegen een eerlijke prijs snel en netjes geleverd ,bedank vaar de service

Goed en razend snel.

Heb een goed gevoel bij dit bedrijf. Als eerder enkele artikelen gekocht. Goede communicatie, mooie website en snel geleverd met lage verzendkosten. Bedankt!

Positief

Prima en snel geregeld

snelle service, goede prijs

Via Leverancier Doeco aan website gekomen.

Snelle en uitstekende service

Handige website, levering was uitstekend en de items waren perfect.

Makkelijke manier van bestellen en een snelle levering. Kan het echt aanraden om hier wat te bestellen.

Nette en vlotte levering met goede service

Product besteld en vrij vlot in huis gekregen. Helaas paste het product niet. Via de e-mail gevraagd of ik het retour kon sturen. Binnen een dag reactie met de retour procedure. Deze is inmiddele opgestuurd en verwacht geen problemen met de restitutie. Zou hier een volgende keer ook weer bestellen.

Snel en correct!!

Goede service en veel keuze.

Ik heb zelf het filter verwisseld , alle onderdelen waren er , fluitje van een cent. Als ik weer wat nodig heb dan weet ik u te vinden .

top

top

Snelle levering product

Douche strip voor onder aan de cabine deur. Snel gevonden en maar een klein stukje afsnijden voor de maat. Functioneert naar behoren.

Snel en efficiënt

Ik had een piepklein onderdeel nodig van een syphon waarvan diverse bouwmarkten mij aangaven maar een heel nieuw systeem te kopen. Vervangingsmarkt.nl had het onderdeel in prima kwaliteit. Makkelijk te vinden op de site en snelle en efficiënte levering.

Snelle en correcte levering

Ik ben heel tevreden met het geleverde artikel en de daarvoor in rekening gebrachte prijs!

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK