Het juiste product in één dag geleverd.

Het product heb ik al eerder gekocht. De vorige keer heb ik eerst zelf het verkeerde besteld. Maar toen ik het oude mee teruggestuurd had, was het duidelijk wat ik nodig had.

kan niet beter zijn

bij informatie goed advies

Snelle levering!!

Snelle levering en product zoals beschreven.

Super snelle levering!

Gemakkelijk, betaalbare webwinkel. Vandaag besteld en morgen in huis!!

zeer goede en snelle service

Eind van de middag besteld volgende dag in huis perferte en snelle SERVICE

Geen 5 sterren. Dure verzending brievenbuspakket

Snel. Het was een piepklein en ligt onderdeel dat door de brievenbus kwam toch pakkettarief in rekening gebracht.

Snelle en correcte levering

Snelle en correctie levering

heel goed

Ik had een appje gestuurd met foto voor vervanging van een korfplug. Werd snel en goed geholpen. Zo kon ik m.b.v. de link direct het goede merk bestellen. Hiervoor hartelijk dank.

Juiste product, vlot geleverd

Ik zocht een specifieke afstandsbediening voor de keukenverlichting. Vervangingsmarkt had de juiste. De volgende dag al in huis.

goed!

Duidelijk en snel

Makkelijk product selecteren, duidelijk proces en snelle levering.

Super snelle levering van originele materialen

Zoals het hoort. Online bestelling en aansluitend de online bevestiging van de bestelling en de levering (incl. track & trace) prima in orde en op tijd. Levering product confrom bestelde. Op gehele proces niets aan te merken.

Prima Service en snelle levering. Een aanrader.

Prima Service en snelle levering. Een aanrader.

Prima site - snelle en keurige bezorging

Vervangingsmarkt is de enige online verkoopsite waar een fatsoenlijke en betaalbare pijpsleutel te koop was voor het verwijderen en monteren van de kardoes van een Grohe thermostaatkraan.

Een keurige levering op tijd.

De prijs-kwaliteit van de plintprofiel voor onze keuken was goed. Wij zijn heel tevreden voor de snelle en correcte levering. De profiel was goed verpakt en de verzendkosten van € 3,95 vonden wij heel redelijk.

Sel geleverd goed product.

Product goed..volgende dag in huis

Onderdeel voor een keukenkastje besteld. Product was naar verwachting en volgende dag al in huis

Snelle en correcte levering

doen wat ze beloven

doen wat ze beloven

Perfecte website en goed telefonisch advies

Ze weten waarover ze praten. Vakkennis !

prima prijsverhouding

eerst gezocht bij een installatiebedrijf ,trok wit weg van de prijs en op zoek gegaan ,kende vervangingsmarkt nog niet ,gevonden wat ik zocht tegen een fatsoenlijke prijs

Top snelle levering

Snelle levering duidelijk web site

Prima, snelle levering.

Ook kleine onderdelen voor nette prijs.

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK