Prima niets mis mee

Prima. Snel geleverd.

Tot in de puntjes verzorgd en snel

Vragen en geleverd krijgen

Heb contact gezocht. Foto's gestuurd van hetgeen ik zocht. Geleverd gekregen wat ik vervolgens heb besteld.

Prima service.

De artikel de volgende dag al in huis.

Goede service ook telefonisch bij navraag juiste keuze

Ik tijfelde of de juiste ring had genomen. Via voorbeeld per watsapp snel geholpen en andere dag alles complet in huis!!

Wij zijn correct geholpen en alles snel in huis

Is de eerste keer dat ik hier wat bestel en het is gelijk goed bevallen

Perfect!

Zocht al een tijdje naar een nw. korfplug voor in de keuken.....nou hier hebben ze er veel hoor! en ook de goede.

Goede omschrijving!

Had eerst een andere side maar daar vond ik niet de goede maten. Ben toen naar mijn zoon gegaan en die had toen de vervangings markt te pakken, en daar vond hij wat ik nodig had. En de maat kwam ook overeen uit, dus toen waren we er snel uit. Gelijk besteld en twee dagen later was het binnen . Prima !!!

Makkelijk te bestellen en snelle levering

De onderdelen voor mijn quooker 's middags besteld en tot mijn verbazing reeds de volgende ochtend aan huis geleverd. Dit in tegenstelling met een eerdere ervaring elders waar ik 3 weken moest wachten en vervolgens niet het goede product geleverd kreeg !

Snelle en correcte levering

Alles goed ontvangen met een duidelijke webshop

Tot nog toe goed,maar mijn bestelling en teruggave is nog niet in orde

Ik had per mail een bestekkorf aan gevraagd, een universele. Ik kreeg een korf thuis maar die paste niet.Ik wordt per mail goed geholpen, maar ik moest een nummmer door geven. Ik heb de nummers doorgegeven en ik hoop dat het goed komt. Ik zit thuis met de korf die niet goed i , Wat doe ik daaraan. C van Vliet Neptunusstraat 10 2172 ck

Correcte levering

Precies geleverd wat nodig was

Heel fijn dat er nog websites zijn die vervanging leveren voor onderdelen. Het pompje van de handzeep was stuk gegaan na 10 jaar Alleen het binnenwerk kunnen bestellen bij vervangingsmarkt.nl en nu kunnen we weer goed de handen wassen.

Prima geregeld!

Besteld via de site maar op locatie opgehaald. Allemaal prima gegaan.

Mooie makkelijke site voor het zoeken van onderdelen

super snel geleverd

Al de volgende dag in huis.

Snel en klantgericht

Zie hierboven

Goed, passend en snel

Onderdeel snel geleverd

goed product snel geleverd en toegankelijke helmdesk

de slang uit de keukenkraan verwijderen kostte veel moeite c.q. kracht. Idem vervangslang terug doorvoeren. Is vaseline aan te pas moeten komen. Productiefoutje van Damixafabrikant. Vervangslang glijdt veel makkelijker door de kraan dan de vorige; andere maatvoering?

Prima, goed product en snel in huis.

Xxx

Goed en snel

Goed en snel, vriendelijk personeel

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK