Ok

Prima. Binnen 2 dagen bestelde spullen binnen

Zeer slechte afhandeling

Namens mijn vader van 80 jaar heb ik een onderdeel besteld voor een keuken. Ik werd omgeleid via het bedrijf die de keuken geleverd heeft naar Vervangingsmarkt. Het onderdeel paste niet. Mijn vader heeft het retour gestuurd. Alle gegevens zoals referentienummer, klantnummer toegevoegd. Verzendkosten zelf betaald. Het onderdeel koste €38,- Met verzendkosten in totaal €43,,-We kregen ( wel snel) €30,50 terug gestort. Met de vraag waarom niet de 38,-retour als antwoord: je had een retournummer via onze site aan moeten vragen. Hoe had mijn vader dit kunnen weten als dat op geen enkel bijgeleverd formulier staat. Het is wat een principe kwestie geworden, aan de 7,50 te weinig retour zal mijn vader geen boterham minder eten, maar ik vind dit zó slecht. Ik ben van plan om dit bij Radar te melden.

niet het juiste geleverd

Ik had een plug zonder overloop uit de webshop besteld maar kreeg er een met overloop. Gebeld en er was er geen zonder overloop , maar kreeg een afsluitdopje. Was dus opgelost, alleen de lange schroef die ik meegeleverd kreeg omdat de bodem van mijn betonnen spoelbak dik is paste niet. Heb daar zelf maar een oplossing voor gezocht. Ik moet wel zeggen dat er snel gereageerd wordt door Vervangingsmarkt.

Goed adres voor vervangingen

Onze keukenkraan lekkage mooi kunnen oplossen dankzij jullie

Het kleine onderdeel dat ik nodig had kon u leveren

de fabrikant (Dornbracht) had mij het nummer gegeven van het onderdeel en tevens naar u verwezen. Fijn, binnen een week kon ik het probleem oplossen!

Een korfplug kapot van 5 jaar ‘oude’ keuken Was niet meer leverbaar en waren geen dealer meer Thuis op google gekeken en kwam op vervangingsmarkt App gestuurd die per direct en blijkt correct is beantwoord , perfekt, besteld en na een dag geleverd. Daar word ik nu blij van

Totaal niet verwacht

Had niet verwacht het artikel bij u te vinden en dan ook zo snel geleverd !

Goede en snelle service

Snelle en juiste levering

Snelle levering van reparatieset en ook handig dat er montage video beschikbaar is. Onderdelen gemakkelijk gevonden.

Alles was zoals ik verwacht had

Het was precies wat ik er van verwacht had alles op tijd en niet te duur.

Driss heeft mij goed geholpen en alles geregeld

Driss heeft mij goed geholpen en alles geregeld

correct

eerste bestelling liet een tijdje op zich wachten, volgende bestelling vlug geleverd.

geweldig zo'n bedrijf

Door keukenboer afgepoeierd dat er een heel nieuw binnenwerk in de keukenkast carrousel moest. Kosten bijna €500. En bij jullie een nieuw onderdeel voor 45 euro klaar. Fijn dat je via internet zulke bedrijven kunt vinden en ook nog snelle levering. Bedankt!

Makkelijk en snel

Ik kon makkelijk vinden wat ik zocht door de goede foto's op de website. Verzending was snel en goed. Verbeterpuntje: de bubbelwrap envelop waar het onderdeel in verstuurd was, is moeilijk te scheiden in plastic en papier voor verantwoorde afvalscheiding.

Prima.goede spullen!

Prima spullen en netjes volgens afspraak afgehandeld.

Goeie ervaring met vervangingsmarkt.nl, snelle levering, nette prijs. Product bezorgd in de brievenbus(Quooker rozet).

Geweldig geholpen

Geweldig geholpen

Zeer snelle levering!

Super snel geleverd

Prima!! Goede service via de mail en product snel geleverd!!!

Precies wat ik zocht en snel geleverd

Fijn om onderdelen te vinden die niet meer via de dealer te krijgen zijn en toch precies zijn wat ik zocht. Snel geleverd, prima prijs.

Super goed.

Was op zoek naar een artikel wat nergens meer te krijgen was. Dank zij vervangingsmarkt die een alternatief voor mij zocht super geholpen. Heel goede service en snelle reactie.

Geleverd wat ik vroeg

Super nette snelle service

Had iets gekocht alleen blijkbaar dubbel besteld dus een moest er af besteld worden en daarvan geld terug gekregen binnen een paar uur.

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK