Prima gereedschap

Dé oplossing om de Grohe thermostaat te vervangen,zonder de ring te beschadigen.

Snel besteld, goed geinformeerd en volgens beloften bezorgd.

Prima product, snelle levering, goede prijs

Ik had er alleen graag een handleiding bij gezien.

Top service!

Goede ervaring! Echt aanrader, zeer goede info via mail en snelle service!

Nog geen levering ontvangen

Ik kan helaas geen ervaring delen, althans (nog) geen positieve omdat ik na een week de bestelling nog niet heb ontvangen!

Simpele website, keurige afhandeling en snel. Prima prijs

Bestellen via website is eenvoudig, alle vragen werden snel en accuraat behandeld.

Volgens afspraak snel geregeld. ( prijs,kwaliteit goed)

Een goede website om dingen uit de keuken te vervangen!

Onderdeel lekte

Snelle levering maar het onderdeel lekte en was dus niet buikbaar.

Prima snelle levering

Kwaliteit en vooral de snelle service naar de klant toe

snel en netjes geleverd

gewenste artikel was eenvoudig te vinden. goede en gedetaileerde beschrijving op de website en een redelijke prijs. snel (de volgende dag) en netjes verpakt thuisbezorgd. produkt voldeed exact aan de omschrijving.

Alles prima verlopen

Positieve ervaring . Aan te bevelen

Snelle levering Product voldoet aan mijn verwachting

snelle en perfecte levering

Een onderdeel dat we moeilijk in België konden vinden vermits we de merknaam niet kenden werd door jullie onmiddellijk herkend en geleverd!!

Het bestelde artikel was precies wat het moest zijn. Ik heb het gemonteerd en het werkte weer als vanouds.

uitstekende service

op tijd de juiste onderdelen geleverd

Duur en slechte administratie

Twee rubber ringen voor bijna € 20,00 is erg duur. Als je dan betaalt en na enkele dagen geen verzendbevestiging krijgt en hiernaar vraagt, blijkt dat de betaling nog niet (handmatig) verwerkt is!

Duidelijke website

Zowel telefonisch als via app de benodigde info gekregen.

Verlichtend!

Je stelt een vraag, krijgt goed snel antwoord en je weet wat je moet bestellen. Levering is goed. Ook aftercare.

Goed geregeld en snel!

snelle en accurate contact, ook n.a.v. vragen

Bestelling snel en goed gelverd. Plezierig dat er snel gereageerd werd op vragen per mail.

Tevreden klant

Heldere website met ruime keuze, snelle levering.

Snel en ter zake

Snel en deskundig antwoord via de app. Daarna na 1 dag bezorgd. Uitstekend!

Eindelijk complete hulp voor de ondeskundige klusser

Prima website met alvast heel veel info door tekeningen en foto's. Maar door mijn onbekendheid met het onderwerp kwam ik er niet uit en belde de telefonische hulplijn. Daar werd ik meteen begrepen en geholpen met de keuze. Meteen besteld en volgende dag lag het onderdeel op de mat. Prima dus !

zeer tevreden

snel besteld, snel geleverd (de volgende dag en de goede) door een fotocheck,

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK