Super geholpen !

Ik was op zoek naar nieuwe scharnieren voor de koelkast in onze nog redelijk nieuwe keuken. De keukenleverancier kon ons niet helpen, Vervangingsmarkt gelukkig wel. Met een appje en een foto was binnen 5 minuten duidelijk welke scharnieren ik nodig had en 5 minuten later waren ze besteld en de volgende dag had ik ze binnen. Geweldige service !

Uitstekend verzorgd.

Het artikel was zorgvuldig ingepakt en op tijd bezorgd.

Vlotte levering, nu in afwachting van vervolglevering ivm onjuiste product....

Zie boven

Goede service en snelle levering

Precies wat ik nodig had

gisteren besteld en vandaag geleverd.

Wat ik heb besteld is ook goed geleverd.

Vlotte positieve ervaring.

Via een duidelijke website gemakkelijk besteld, en snel geleverd. Kortom een positieve ervaring!

Goede servicedesk

Vraag, offerte, order, levering. Zoals het hoort.

Goede service en snelle levering.

Goede service en snelle levering.

De bestelling was eenvoudig in te voeren ook zonder registratie

Na dat ik de onderdelen van de kraan gevonden had en de bestelling wilde plaatsen werd is aangenaam verrast door de manier waarop de gast bestellen behandel werd. Ik kon de bestelling heel eenvoudig plaatsen. Bij het afsluiten werd er op een positieve manier nogmaals de mogelijkheid geboden om als nog te registeren maar was geen noodzaak.

Zeer vlotte afhandeling

Onderdeel was eenvoudig te vinden op de site en we hadden het de volgende dag al in huis. Fijn dat dit zo snel ging.

Prim

Onderdelen voor de quooker mengkraan paste niet helemaa, maar met een kleine aanpassing kon ik het toch monteren. Kennelijk is er sinds 2016 een modificatie toegepast.

Telefonisch ook goed te woord gestaan

Goed advies, goed produkt

Ik zocht een nieuwe gootsteenstop voor de keuken. Op de site kon ik m niet goed vinden, met een foto kreeg ik binnen 24 uur reactie en advies. Stop besteld, snel geleverd. Prima!

Materiaal was correct en prima van kwaliteit.

Lekkage aan kraan was zo opgelost dankzij juiste gebruiksaanwijzing. Prima geregeld allemaal.

top!

top!

Snel en efficient

Uitstekend behoudens....

Uitstekend behoudens dat u mijn tweede betaling voor het zelfde artikel nog NIET heeft teruggestort !!

Duidelijk, snel netjes.

Producten zijn goed enieuws niet duur.

De levertijd viel echter tegen.

Snelle en goede advisering. Snelle en correcte levering en afhandeling retourzending.

Snelle reactie en levertijd

Per Whatsapp om 16:30 uur foto’s gestuurd binnen 3 minuten antwoord met de mededeling welke ik moest bestellen en de volgende morgen om 09:00 uur bezorgd, dat is nou servicegericht, professioneel en klantvriendelijk

Toppie

Zeer goede omschrijving bij het artikel waardoor ik zonder vrees zeker kon zijn dat ik het juiste onderdeel bestelde en betaalde. Snelle levering, kortom prima service.

Boven verwachting

Snel en goed geleverd. Boven verwachting in deze vreemde tijd

Duidelijke uitleg bij materiaal. Snel verstuurd. Belgische post deed zijn job niet( niet aanbellen gewoon briefje in de bus dat ik niet thuis was terwijl ik er was)

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK