Helemaal goed.

Onze ervaring was prima heel fijn dat het in orde is gekomen met de afdekplaatjes. Daarvoor dank We hebben de Verkeerde plaatjes teruggestuurd en zien gaarne die betaling van U terug. Met hartelijke groeten uit Bolsward Jac.Andree Wiltens en Grieta Keijzer-Reinsma. Fijn weekend gewenst!!

Snel en goed product

Was snel bezorgd, pat uitstekend. Wel erg duur

top

snel en correct geleverd

Uitstekende service en levering

Meerdere keren zaken besteld bij vervangingsmarkt.nl en altijd even goede service en correcte levering. Zeker aanrader!

Snel en goed geleverd. Toen onderdeel toch niet nodig was kon ik probleemloos retourneren.

Snel en goed geleverd. De storing bleek echter toch een andere oorzaak te hebben dan dit onderdeel. Toen dit onderdeel toch niet nodig was kon ik probleemloos retourneren en werd tijdig een volledige terugbetaling gedaan.

Prima uitleg bij bestelling onderdelen Damixa kraan en vlotte afwikkeling

Zie uitleg

Alles prima geregeld mooie webwinkel en niet duur

Tevreden!

Telefonisch deskundig; .dhr. wist direct het probleem. Vlotte bestelling!

Duidelijke site, snel geleverd. Prijs voor een stukje kunststof erg hoog

Zie boven

Supersnelle levering.

Ik heb hier een ring besteld voor de Quooker. De volgende dag had ik deze al door de brievenbus thuis. Heel blij mee.

Prima, maar niet alles ontvangen

Rubbers voor de kraan besteld. Prima snelle levering. Alleen toen we contact opnamen omdat er geen kranenvet bijgeleverd was, wat wel zou moeten, werd er gezegd dat dat er wel bij zat. Niet dus. Vervelend als de verkopende partij jouw woord niet gelooft. Helaas niet de aftersales service die we graag zien.

Goede en snelle levering.

Snel geleverd !! Top

Afspraak omtrent levering nagekomen

goede en snelle levering via de post.

kleine ringetjes bestel die werden zo snel als de post gaat geleverd.

snel geregeld en goed product.

snel geregeld en goed product.

Topservice

Zoals afgesproken op tijd geleverd. Heel vlot.

Uitstekend!

Snelle verwerking, prima kwaliteit

Bestelling kwam kapot aan, na bellen en whatsapp met foto, de volgende dag vervangend product intvangen...een dikke 10 dus

Goede vlotte servise

Top service, snel geleverd

Goed en snel geleverd

Positief

Top snel geleverd

Zeer positieve ervaring

Was op zoek naar vervangende scharnieren voor in keuken en was vrij lastig om juist te vinden. Maar advies kwam exact overeen -> ze pasten !

Precies wat ik nodig had en heel snel geleverd

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK