geheel volgens verwachting

Heb gekregen wat ik besteld heb, en snel.

snel en accuraat

De website liet me snel vinden wat ik zocht. Levering was sneller dan verwacht en vermeld. Met Corona en pinksterweekend was het logisch geweest dat het later kwam maar op zaterdag mijn onderdeel al ontvangen. DAG lekkende kraan :-)

Niks op of aan te merken.Gewoon snelle service!

goede ervaring,snelle verzending en spullen die we nodig hadden gevonden bij jullie

Volgens afspraak geleverd, en snel

Zeer snel en goed verzorgde levering

Zeer snel en goed verzorgde levering

Vervangingsmarkt erkent moeilijk fout bij foutieve levering door zijn schuld.

Had een douchedeurstrip besteld aan de hand van de tekening/afbeelding/foto op hun website. Bleek dat de geleverde strip niet de zelfde eigenschap had als de bestelde aan de hand van hun afbeelding. Bij contact zeiden ze dat ik deze kon terug sturen op mijn kosten. Ik ging niet akkoord aangezien de geleverde strip niet voldeed aan de bestelde. De man aan de telefoon zij de het maar een detail was en dat het geleverde niet noodzakelijk diende te beantwoorden aan hun 'afbeelding', het was maar ' indicatief', want het was geen foto op hun website, het was een afbeelding. Een dichtingslip de niet op de juist plaats staat, dicht gewoon niet en is GEEN DETAIL. De man wou niet toegeven en toen ik whats app-de dat de retour me evenveel zou kosten als de terugstorting kreeg ik dan toch na een tijdje een voorstel van een ander strip die ik dan zelf op maat kon snijden. Ik heb deze vandaag ontvangen en deze voldoet prima aan wat ik oorspronkelijk had besteld. Jammer dat een koppige man aan de ander kant van de lijn moeilijk kon toegeven dat men zelf in de fout is gegaan door niet de juist info/foto op hun website te zetten bij hun artikels. Positief is dat de man uiteindelijk tot inzicht kwam om hun fout recht te zetten, waarvoor mijn dank. Het had een mooie ervaring (10/10) kunnen zijn, als men direct tot actie was overgegaan en onnodige discussie had vermeden.

Precies het goede product en snel geleverd

Prima product

Zo juist geplaatst. Prima product en een snelle levering. Tevens goede prijs

snelle levering en goede kwaliteit

Onderdelen voor onze Quooker besteld en kreeg het compleet snel thuis met duidelijke handleiding

Prima op tijd geleverd. Communicatie via mail verloopt uitstekend, snel en vriendelijk!

Voor het eerst wat besteld. Na prettig mailverkeer, op verzoek voor juiste type een foto opgestuurd en daarna snel geleverd. Zeker in de toekomst maak ik graag gebruik van Vervangingsnarkt.nl

Adequaat

Snel en goed

Ben zeer te vreden goedkoop en snele levering

Prima bedrijf, niet duur en goede service

Prima bedrijf, niet duur en goede service aan de balie. Ik zocht een specifiek onderdeel (glas van een spotje) en kon het hier gelukkig vinden voor een mooie prijs. Besteld en gekozen voor ophalen. Door wat onverwachte tegenslag kwam ik precies op sluitingstijd aan maar netjes geholpen. Top! En het onderdeel past perfect!

Goede en snelle service.

Precies wat ik zocht binnen enkele dagen geleverd.

goed en degelijk product

op tijd bezorgd prima product

Supersnel antwoord, en het artikel snel thuis

Na mijn mail met foto"s en vraag kreeg ik per kerende mail een antwoord. binnen 24 uur alles perfect opgelost.

Eerst via app daarna gelijk het nummer van mijn onderdeel en zeer snelle levering super

zeer goed

zeer goed duidelijke website vlotte opvolging snelle levering

Zeer snelle en juiste levering

Ik had maar een klein dingetje nodig maar dat maakte niets uit. Er werd zeer snel geleverd

eenvoudig te bestellen , betalen en afwacten

eenvoudig te bestellen en betalen

prima bedrijf

snelle service, goede website