Vervangingsmarkt erkent moeilijk fout bij foutieve levering door zijn schuld.
Had een douchedeurstrip besteld aan de hand van de tekening/afbeelding/foto op hun website. Bleek dat de geleverde strip niet de zelfde eigenschap had als de bestelde aan de hand van hun afbeelding.
Bij contact zeiden ze dat ik deze kon terug sturen op mijn kosten. Ik ging niet akkoord aangezien de geleverde strip niet voldeed aan de bestelde.
De man aan de telefoon zij de het maar een detail was en dat het geleverde niet noodzakelijk diende te beantwoorden aan hun 'afbeelding', het was maar ' indicatief', want het was geen foto op hun website, het was een afbeelding.
Een dichtingslip de niet op de juist plaats staat, dicht gewoon niet en is GEEN DETAIL.
De man wou niet toegeven en toen ik whats app-de dat de retour me evenveel zou kosten als de terugstorting kreeg ik dan toch na een tijdje een voorstel van een ander strip die ik dan zelf op maat kon snijden.
Ik heb deze vandaag ontvangen en deze voldoet prima aan wat ik oorspronkelijk had besteld. Jammer dat een koppige man aan de ander kant van de lijn moeilijk kon toegeven dat men zelf in de fout is gegaan door niet de juist info/foto op hun website te zetten bij hun artikels.
Positief is dat de man uiteindelijk tot inzicht kwam om hun fout recht te zetten, waarvoor mijn dank.
Het had een mooie ervaring (10/10) kunnen zijn, als men direct tot actie was overgegaan en onnodige discussie had vermeden.