goede service

ik zocht een heel specifiek onderdeel waarbij men mij goed gehlpen heeft

snelle verzending, prima kwaliteit

Ik had kleine onderdelen nodig van een oude keuken, en was eigenlijk stomverbaasd dat deze nog te vinden waren. Daarbij komt dat de verzending, prijs en kwaliteit prima zijn. Een uitstekende ervaring!

Veel aanbod, goed spul

Mijn tweede goede ervaring bij de vervangingsmarkt.nl. Bij gebrek aan kennis welke artikel ik nodig had, ben ik goed geholpen. Helaas ging er iets mis met de zending via DHL, maar dit is keurig netjes opgelost. Dank je wel Maarten!

Super snel

Goed!

Een week moeten wachten was een min punt, maar ik kan t begrijpen.

Goede service en snelle levering top.

Goede service, makkelijke site, snelle levering top.

groot assortment en snelle levering

Prima snelle levering

prima prijs en snelle levering

Toegankelijk en goede service

Goed toegankelijke Web side en goed advies via assistentie medewerkers

1e ervaring, perfect geregeld! Mijn dank.

Erg tevreden.

goede service

levering was ok

advies via Wahatsapp en bij retour meteen je geld terug!

Goede uitleg en goed geholpen

Onze keuken zit 13 jaar in onze woning. De kraan lekte en dat was niet goed. Via mijn oude oferte van de keuken kwam ik er achter het model en de naam van het merk. Via het merk kwam ik bij u terecht. Goede uileg en gelijk een besteling gedaa Probleem opgelost Hartelijk dank.

Geen pakket ontvangen.

Tot op heden nog niets ontvangen.

Slechte kwaliteit afdichtingsringen voor hoofdprijs.

En als je dit vervolgens meldt, wordt het zeker niet opgelost. Kortom slechte ervaring met product en met customer support.

Makkelijk, duidelijk en snel

Het item was makkelijk te vinden duidelijk omschreven en makkelijk te bestellen. De communicatie was duidelijk en de levering was snel.

Goede en snelle levering

De website is makkelijk en overzichtelijk. De onderdelen werden super snel en netjes geleverd. Goede service!

Klasse. Goed geholpen, snel en efficient.

Klasse. Goed geholpen, snel en efficiënt.

Gebruiksvriendelijke webshop. Eenvoudig systeem en snelle levering.

prima, adequaat, klantvriendelijk en snel, kortom prima.

zie hierboven.

top service

Gewoon top van bestelling tot levering

duidelijke communicatie, snelle afhandeling

Supersnel en duidelijk!

Ik zocht een onderdeel voor een zeepdispenser - had 'm via de site van Vervangingsmarkt snel gevonden - zeer duidelijk uitgelegd dat dit het juiste onderdeel was, en binnen een paar dagen lag het op de deurmat!

TOP bedrijf, supersnellle levering

Heel goed bedrijf, zeer snelle levering, door een stommiteit iets dubbel besteld, retourneren, geen enkel probleem, echt fijn

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering van door mij bestelde artikelen

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK