Uitstekende levering

Goede en snelle levering

Eigenlijk had ik een heel kleine bestelling, maar ook die werd keurig geleverd!!

Alles perfect. Bestelling, levering en kwaliteit.

acurate levering en goede communicatie

Fijne website waar je precies vindt wat je nodig hebt.

Uitstekende ervaring met onderdelen oud zeeppompje

Op zoek naar onderdelen van onze 25 jaar oude zeeppompje bleken onderdelen nog verkrijgbaar. Prima oplossing!

Prima ervaring.

Prima ervaring met jullie service. Snelle bezorging.

Makkelijl

Snelle levering en makkelijk te bestellen

Uitstekende snelle service, scherpe prijsstelling, snelle bezorging, uitgebreid assortiment

Simpel en toch niet moeilijk om de bestelling compleet en snel te krijgen

Simpel en toch niet moeilijk om de bestelling compleet en snel te krijgen. Heldere website

prettig geholpen, en advies

prettig en snel geholpen, met goed advies

snel geleverd , goede kwaliteit

Snelle levering, goed artikel

Een onderdeel van onze draaikast in de keuken was afgebroken. Gelukkig was deze hier te vinden! Snelle levering, daar waren we ook enorm blij mee want alle pannen lagen in het zicht dus toen het geleverd was konden we direct de keukenkast maken en alles weer netjes terug zetten.

Duidelijk, snel en goed. Graag weer !

De webinformatie was duidelijk, op mijn aanvullende vraag werd vlot en adequaat gereageerd en snel geleverd. Helemaal top.

Goede ervaring

Goede kwalitatieve producten, goede hulp bij productselectie en snelle verzending!

Snel en correcte levering

Snel en betaalbaar

Product gemakkelijk gevonden via de website. Redelijke prijs en vlotte levering

uitermate positief

goede bereikbaarheid m.n. telefonisch vriendelijke behulpzame ter zake kundige medewerker website biedt goede informatie over assortiment, zonder ingewikkelde zoekfunctie concurrerende prijzen zeer snelle levering

Snelle uitvoering en prima verpakking

Snelle verwerking, goed verpakt en snel geleverd.

Supersnel

nvt

handig

gasveer versleten , zelfde type eenvoudig gevonden op deze site, vlot besteld , vlot geleverd en alles weer in orde

ok

Een produkt zoals vermeld, snel geleverd!

Een produkt zoals vermeld, snel geleverd!

prima geregeld

past perfect, snelle levering!

Precies het onderdeel waar ik naar op zoek was!

Snelle reactie, handig dat je kunt appen, en dag later onderdeel al in huis: wat een service!

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK