Groot assortiment en snelle levering!

Eenvoudig zoeken, groot assortiment en snelle levering. Meer moet dat niet zijn.

Goed maar betalingsmethode onduidelijk

(Achteraf) betalen op rekening bleek vooruit betalen. Ik gebruik deze methode omdat ik al een paar keer betaald heb en dan het artikel niet heb ontvangen.

Supersnel en efficiënt!

Ik had mijn product een dag later in huis. Hele bestelproces was simpel en verpakking prima geregeld.

service na verkoop

Inbouw afvalemmer besteld voor de keuken maar bij levering ontbrak er een onderdeel waardoor de afvalemmer niet kon gemonteerd worden. Dit heb ik onmiddellijk vermeld via mail (en 3 dagen later nog eens) doch zonder respons ! Zelfs geen reply voor ontvangst van deze melding ! Bij aankoop krijgt men onmiddellijk een al dan niet geautomatiseerd antwoord maar bij problemen helemaal niets !

goed product voor een goede prijs

Bestellen gaat snel en de levering is ook snel. Product is goed omschreven.

lang gezocht naar het artikel hoop al op gegeven toch nog goed gekomen TOP bedankt

Alles in orde

Snelle dienst!

Mijn bestelling was binnen 2 dagen geleverd. Perfect ingepakt en goede qualiteit.

pakketje niet ontvangen

pakketje is niet ontvangen. zou afgelopen zaterdag bezorgd worden.

Product geleverd zoals omschreven

Besteld, en geleverd

Goed ingepakt en op de afgesproken termijn.

Snelle levering en prettig contact

Onderdeel kwam snel. Bestel volgende keer weer bij vervangingsmarkt

Goede en snelle levering

Na het gemakkelijk kunnen opzoeken van wat ik nodig had, de bestelling geplaatst. Prompte reactie dat de bestelling binnen was en dat er mee aan de slag gegaan zou worden. Enkele dagen later kwam de bestelling netjes per postverzending in de brievenbus.

Snel, correct, vakkundig

Delivered fast send as advertised

Makkelijke website, snel besteld en geleverd. Heerlijk om nog de juiste onderdelen te kunnen krijgen!

Goed geregeld

Snel en goed geregeld

Exact wat ik nodig had

Goede prijs

Makkelijk om artikel in de buurt op te kunnen halen.

Snelle en goede levering

Goede service en snelle levering

Uitmuntend

Het bestelde Artikel ep tijd ontvangen ben zeer te vrede

Snelle levering en goede service

Snelle levering en goede service

Snelle levering.

Zeer snelle levering, ook in deze moeilijke tijd. Precies het artikel dat ik zocht. Goede website. Kortom zeer tevreden. Alle 5 sterren volledig verdiend.

volgende dag ontvangen en ... gewoon in een enveloppe, dus geen gedoe

Ik komt kastplankdragers voor een 35 jaar oude keuken: die waren gewoon op voorraad en zaten de volgende dag ook gewoon in de post. Geen gedoe met dozen of veel te grote verpakkingen. Zo is on line bestellen gewoon prima.

Juiste product supersnel geleverd

Het eerste resultaat na een wazige zoekopdracht in Google (omdat ik niet zeker was hoe ik het benodigde product moest omschrijven). Volgende dag gelijk bezorgd. Dus het probleem was binnen 24 uur verholpen!

super

eenvoudig te bestellen en snel bezorgd

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK