Handige webshop voor onderdelen.

Ik zocht een afstandsbediening en naast marktplaatsen , stond de ab ook hier. Wel zo veilig en makkelijk voor het opsturen en afhandelen.

Snel levering

Duidelijke beschrijving bij producten ook voor de doe het zelf mensen 😬

Geweldig snel en goed

Helemaal goed geregeld

Netjes

Snel te bestellen,snel geleverd. Duidelijk wel model wij moesten hebben

Goed advies

Zocht een onderdeel, appte een foto en ze gaven aan wat ik moest hebben. Topservice!

Goeie prijs kwaliteit verhouding.. uitgebreid assortiment. A-merk producten voor lagere prijs. Snelle bestelling en levering..

Snel het juiste product thuis voor goede prijs

Goede website, perfecte logistiek, nette prijs

Niet leverbaar, maar correct afgehandeld.

Lampje gezocht en gevonden. Bleek niet leverbaar en ook de leverancier kon geen datum geven. Er werd een alternatief voorgesteld. Dat kon niet worden gebruikt en binnen 2 dagen geld retour.

Alles klopte

Snel geleverd wat in wil

Ik kreeg mijn bestelling sneller dan ik had verwacht. Het precies wat ik wilde.

Positief

De communicatie wanneer de order verwerkt wordt kan helderder en preciezer, verder niets dan lof. Product is goed, prijs is goed, maar op zo’n klein pakketje hadden de verzendkosten gratis mogen zijn.

Super tevreden

Zaterdag begon mijn Dornbracht Tara keukenkraan te lekken even googelen en Ik kwam ik YouTube bij een instructie filmpje van vervangingsmarkt uit het onderdeel besteld en dinsdag vervangen super tevreden kraan werkt weer als nieuw

Correcte afhandeling maar wel duur

Het was dat ik ze echt nodig had maar een stalen veertje van 6 cm. voor 8 euro excl. verzendkosten slaat echt helemaal nergens op.

Prima koopervaring en snelle levering

Alles ging zoals je dat verwacht en ik ben blij dat ik het artikel dat ik zocht hier kon vinden.

Goed. bedrijf goed productk

Goed geleverd en de juiste onderdelen

De juiste onderdelen zijn netjes geleverd.

Goed en een snelle levering !!

Snel en vriendelijk

Snel en vriendelijk

Prima snelle service

Mijn eerste bestelling hier. Een paar kleine dingetjes waardoor ik al snel het bericht kreeg dat men een enveloppe zending had gemaakt waardoor ik hiervoor niet thuis hoefde te blijven of naar een afhaalpunt. Goed meedenken noem ik dat!

Goede ervaring

Goede ervaring, alles goed geleverd

Snelle levering en de juiste kwaliteit

Snelle levering tegen een goede prijs.

Snelle levering tegen een goede prijs.

Alles perfect in orde

Snelle levering en alles goed verpakt

Zeer vriendelijk en behulpzaam.

Uitgebreide voorraad, redelijke prijzen

top, snel en goed