PERFECT!

Correcte onderdelen! Op zondag besteld, op woensdag in de bus, ondanks 'Corona'!

Makkelijk bestelproces en snelle levering

Goede en duidelijke website en snelle levering

top

Bij prosukt niet aanwezig wordt een vervangend alternatief aangeboden. Hopen dat dit met zo goed is

Snel en goed geholpen

Snel en goed geholpen, niks aan toe te voegen!

Makkelijk product te vinden en super snel geleverd! Geweldig!

De eerste keer dat ik hier gebruik van maak. Zal dit zeker vaker gaan doen als er iets vervangen moet worden en zal het iedereen aanbevelen.

Maten opgegeven en het klopt precies

Helemaal blij

Zocht een veertje voor Mn wesco vuilnisbak Gevonden. Vervangen en alles doet t weer. Thanks guys

Fijn dat je via Whatsapp vragen kan stellen. Dank en top!

Goede service. Snelle levering.

het onderdeel dat niemand anders had

Het was even zoeken totdat ik hier het onderdeel vond dat niemand anders had. Beetje jammer alleen dat je voor een onderdeel van 2,5 euro aan verzendkosten 5 euro kwijt bent. Maar ja, ik was er blij mee. Tip voor de webwinkel: het onderdeel had ook voor 60 cent in een envelop gepast.

Vlotte service en communicatie

Snelle levering. Toen ik de vorige keer hetzelfde wisselstuk in een fysieke winkel bestelde was de levertermijn ruim een maand. Nu een 10 tal dagen. Vlotte communicatie om het leveradres te veranderen door de coronamaatregelen.

You get what you need ...

Snel, duidelijk, gemakkelijk... tevreden... Thanks C

prima ervaring

vlot, snel geleverd.

Prima service.

Uitstekende voorlichting over wat ik nodig had en vervolgens snelle levering.

correct en snel

Echt tevreden van de correcte en snelle levering. En tevreden van het product.

Prima levering

Snelle complete levering. En het belangrijkste... Kraan lekt niet meer

Snel, goed en groot speciaal assortiment

Goed advies voor de vervanging van de stop uit de wasbak. De nieuwe stop past perfect, is echter wel van een beduidend lichtere kwaliteit dan de oorspronkelijke, hoewel de merknaam erop hetzelfde is. Misschien een after market copy? Anyhow, we zijn goed geholpen. Voor de reparatie van de oude stop zou een kogeltje nodig zijn. Op mijn vraag of die kogeltjes (en welke maat) ook door hen geleverd konden worden werd helaas niet gereageerd.

Helemaal toppie

Makkelijk site, overzichtelijk en bestel gemak

prima webshop

internet side is duidelijk je kunt makkelijk vinden wat je zoekt

Product voldoet aan verwachting

Goede service, volgende dag al ontvangen. Ook nadat het aantal verkeerd was geleverd is dit direct aangepast en nageleverd.

Gezocht, duidelijk omschreven onderdelen en Gevonden!

Duidelijke onderdelen omschrijving, juiste type aanduiding voor vervanging. Gewoon YOP!

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK