Prima service!

Ik ben, ook door de uitgebreide website, door middel van de chat goed geholpen. Artikelen waren de volgende dag al in huis.

goede service.

Er wordt heel goed met je meegedacht,en voor oplossingen gezocht.

Klantgericht en efficiënt

Inspirerend

Goede en vlotte afhandeling van de bestelling

Goede en vlotte afhandeling van de bestelling

Levering zoals gewenst

Vlotte afwerking van bestelling en vlugge levering

Top, besteld, volgende dag in huis.

top.

Goede prijs kwaliteit verhouding. vakkundig advies. vriendelijke vakmensen. snelle levering. Top.Top.Top.

Goede ervaring

Voor de 3de keer een set besteld (verschillende ) kranen. Een goede en juiste methode van omgaan met aankopen en grondstoffen ! Indachtig de Ladder van Lansink ref stap B. https://www.adlansink.nl/voorbeeld-pagina

Goed geholpen met specifieke vraag

Idem

Supersnelle service

Donderdagmiddag om half vijf een bestelling geplaatst. Vrijdag om twee uur werd het bezorgd. Supersnel.!!!

Snel en juiste artikel

Volgende dag bezorgd en juiste artikel

duidelijk en snel geleverd

duidelijke website en snelle levering

Klasse

goede vlotte afhandeling van de bestelling. duidelijke instructie film en handleiding

simpel duidelijk niks te klagen.

Binnen enkele minuten de juiste info en de vragen werden direct beantwoord

meer dan super!

snellere service kan niet !

Snel en duidelijk

Het was allemaal duidelijk en kon het snel ophalen en terplekke betalen, als pinnen mogelijk zou zijn was het nog beter.

Prima levering en product

Prima levering en product

Zeer goed en zeer snelle reactie. TOP

ik was al een tijdje op zoek naar de juiste maat korfplug voor in mijn gootsteen. Eenmaal op de site zag ik dat app contact mogelijk was. Ik kreeg in een paar seconden antwoord en was daarmee goed geholpen. Meteen besteld en terwijl het al in de middag was kreeg ik de plug de volgende dag al geleverd. Dus helemaal top. Sabine

Correct, snel advies en levering

Super klantgericht.

Keurig klantgericht geregeld. Winkel was dicht even aanbellen en de rest gaat vanzelf. Prima

Allemaal vloeiend gegaan kan ik wel zeggen

Bestelling geplaatst en op tijd geleverd

Heldere website, handige filters.

Zoeken naar een passende korfplug voor mijn spoelbak werd erg makkelijk. En de bestelling werd volgens afspraak geleverd.

Snel en goed geleverd

Makkelijk te bestellen en snel en goed geleverd

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK