Goed en correct.

Spullen besteld betaald en de volgende de dag al in huis(mits deze voorradig is) natuurlijk. Ben er tevreden mee. Gr.Anja

Perfect.

Keurig afgehandeld. H.gr Dim Giljam

Goed product

Goed product en snel geleverd.

Snel, correct en goed materiaal.

Snel antwoord op mijn vraag per e-mail. Levering van de korfpluggen was correct. Korfpluggen voldoen aan de verwachtingen.

Snelle levering.

Fijne en goede service,vrijdags 16.00 uur besteld,volgende dag al binnen. Toppie

snelle levering,duidelijke site.

onwijs snel geleverd

snel geleverd en ik had mijn product ook snel gevonden

Doen wat zij afspreken

Ervaringen met Vervangingsmarkt zijn goed.

makkelijk te vinden op nternet en zeer vlot agfgehandeld

Snelle en keurige bezorging. Retourzending ging ook prima.

zeer positief

goede site en duidelijk met onderdelen

Deskundig en goed advies

Nadat ik foto's van mijn kraan had opgestuurd, bepaalde vervangingsmarkt welke kraan ik heb en welke onderdelen ik moest bestellen om het lekken te verhelpen. Bestelling werd snel geleverd en het waren de juiste onderdelen. Mijn kraan lekt niet meer.

top

Alles goed geregeld!

zeer goed

zeer goed

Niet te retourneren

Ik had een onderspotglaasje besteld, maar deze bleek niet te passen. Ik had natuurlijk beter moeten meten, maar tegenwoordig is een retourservice zo vanzelfsprekend. Op dit artikel blijkbaar dus niet. Daarnaast was het verzendtarief relatief hoog. Al met al dus nog geen oplossing voor mijn gebroken glas van de onderbouwspot.

Geen beschrijving wat te doen. Op YouTube een en ander gevonden. Nu lekt de kraan helaas

Bestellen,bestelling is onderweg , ontvangen. Zo simpel kan het gaan.

Bestelling was kapot. Zit geen retourformier bij. Jammer

prima geregeld

Snelle service en afhandelen van het bestelde onderdeel, is het aanrader meer dan waard

Bestelling vlot en correct afgehandeld

Verbazend snelle en correcte afhandeling

Buitengewoon goed

Denken met je mee - foto sturen geen probleem (weet je waar je het over hebt) specificaties waren anders dan in mijn geval zeep pompje zelf (heel ander merk en type) maar gelukkig snel vervang deel erbij gevonden - op de post en volgende dag in huis en makkelijk zelf te monteren/vervangen. Na maanden van erfenis weer fijn goed werkend zeeppompje in de keuken netjes naast de kraan 👌👍

Geweldige service

Makkelijke site en levering volgens afspraak

Vervangingsmarkt.nl is niet te vervangen

perfect!

50 Weg en bos