Bijzonder handige en duidelijke website

Mijn eerste ervaring met deze leverancier was zeer positief.

Prima en snel

Alles was netjes en snel geleverd.

Snelle levering en goed geïnformeerd

Ik ben heel tevreden met het product en de levering ervan

Fijne ervaring. Goede service.

Had filter voor Quooker besteld online, volgende dag in huis. Bleek verkeerde te zijn. Ff belletje en geregeld voor retour. Geld ook snel retour gekregen. Nieuw bestelling ook wederom zo vlotjes als de eerste. Toppie!

snel goed en goedkoop

Zocht oplossing voor een oude spoelbak-overloop, vond deze bij vervangingsmarkt. Besteld, snelle levering en goedkoper dan een nieuwe spoelbak te kopen en te installeren

Snel en correct

Goed service...

Ben tevreden over de afwilkeling van mijn bestelling...

Goed gelukt

Prima levering

onderdeel conform bestelling en op tijd geleverd

Prima.

Snelle levering. Goed verpakt.

Snelle levering en goede klantendienst

Snelle levering en goede klantendienst

Snel en correct afgeleverd. Supper.

Toppie

Uitmuntend!!!!

Overzichtelijke site met duidelijke omschrijvingen, afbeeldingen en afmetingen van de producten. Eenvoudig bestel- en betaalproces. Levering op de afgesproken tijd.

Snel en goed advies en ook nog snelle levering

Kwamen op de website omdat nvwe een onderdeel zochten voor de keukenspoelbak,na supersnel advies via appen dit besteld en volgende dag ontvangen .helaas pastte het onderdeel niet en weer via appen contact gezocht en dit gemeld!konden het retour zenden en ontvingen direkt een mail met duidelijke retourinstructies ,tevens een ander onderdeel besteld en ook dit de volgende dag in huis en pastte perfect,inmiddels zijn we ruim een week verder en hebben inmiddels keurig ons geld terug !

Perfecte behandeling + advies

Nadat ik een verkeerd onderdeel had besteld. Kon dat zonder probleem retour gestuurd worden. Nog voordat ik het verstuurd had kreeg bruikbaar advies. Na een paar dagen was het betaalde bedrag terug betaald.

Snel netjes correct

Snelle levering. Paaste perfect. TOP. Dit is de 3de of 4de keer dat ik er iets bestelde, iedere keer was het de andere dag in huis.

Onderdeel besteld, netjes volgens afspraak geleverd.

Snel gevonden en snel geleverd.

Supersnelle levering, wordt door DHL gedaan, zodoende kan je het ook bij een afhaalpunt afhalen, hoef je niet thuis te blijven

Snel in huis prima product

Ik kon goed vinden wat ik nodig had en had het de volgende dag in huis.

zeer snelle en correcte levering

zoeken op internet voor een vervanging van het kapotte zeeppompje. Duidelijke site en al snel is het artikel besteld. Zeer correcte levering en artikel is van goede kwaliteit.

Ronduit zeer goed en snel te noemen

Fijn gedrijf om zaken mee te doen.

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK