Prima snelle levering

Onderdeel Grohe badkamerkraan/afvoer besteld. Prima in orde gekomen.

snel en goed

wat een uitgebreid assortiment en de snelheid van levering is top

Ze denken met de klant mee

Ik had een korfplug besteld maar deze was toch niet geschikt.en retourneren kon eigenlijk niet maar naar overleg dat ik wel de juiste bij jullie zou bestellen mocht ik toch ruilen .de centen heb ik nog niet terug maar dat gaat vast ook goed komen

SUPER EN SNEL

Goede en snelle bezorging SUPER

Uitstekend advies!

Erg goed advies mbt het lekken van de quooker.

Goede en snelle levering

Het was precies wat ik zocht. Goed en snel geleverd

Duidelijke presentatie, goede kevering

Op de site stond een duidelijke omschrijving hoe ik het binnenwerk van de kraan kon vervangen. Dit is ook zo gegaan. De kraan doet het weer prima voor een veel goedkoper prijsje als een nieuwe.

fijne zaak

goed geholpen juiste service

goede service

Doen wat ze beloven

En nette prijs vs kwaliteit

snelle service

juiste produkt

Mooie website

Prima service en snelle levering!

Zeer snel afgehandeld

De bestelling was de volgende dag al in huis en zeer goed verpakt.

Prima en snelle service

Makkelijk te vinden en te bestellen

Goed advies vooraf en correcte levering

Prima advies vooraf en correcte levering dus niets op aan te merken

Het werkt, maar niet zo goed als zou kunnen...

Nadat ik het onderdeel in het plaatje had gevonden was het bijbehorende nummer nergens in de onderdelenlijst terug te vinden. Het zou mooi zijn als dit wel het geval zou zijn, en nog mooier zou zijn dat wanneer je op het onderdeel klikt het juiste onderdeel in de lijst zou worden geselecteerd. Bovendien vind ik €3,95 verzendkosten erg veel voor een onderdeel dat met brievenbuspost wordt verzonden.

Vandaag besteld morgen in huis....super

Prima...

Product goed Levering en verpakking correct

Foto sturen per app en goed advies welk model je nodig hebt! Was al een half jaar op zoek, winkel in winkel uit steeds paste het onderdeel niet. Nu wel!

Snel en correct.

Na korte live chat was alles duidelijk.

uitstekend

snelle levering en bestelling kon gevolgd worden om te zien wanneer het geleverd werd.

overzichtelijke site, snelle levering

Volgens verwachting

Allles OK!

Alles OK!

door foto te sturen en maten per kerende mail het goede artikel

na ontvangst mail en de geplaatste bestelling levering de andere dag en het paste.

duidelijke omschrijving van het product, bestellen eenvoudig en de bezorging snel

zeer positief makkelijk en duidelijke informatie over het product wat je kopen wilt eenvoudig met administratieve verwerking en betaling. zeer snelle levering alom zeer positief

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK