volle tevredenheid

conform afspraak

Snel en goed

Artikel wordt goed omschreven, maatgeving erbij is fijn

Prima geregeld

Prima geregeld

Gewoon goed.

Duidelijke communicatie en snel geleverd.

Snel geleverd top

Voor de tweede keer besteld snel geleverd en van goede kwaliteit

IS goed

geen enkel probleem

voor de eerste maal delen besteld en helemaal tevreden

Goede, snelle en correcte levering.

De benodigde onderdelen snel gevonden op de website. Telefonisch goede en correcte informatie ontvangen. Levering snel en volledig volgens afspraak. Niks op aan te merken.

niet voldoende voorgelicht

Kreeg het verkeerde binnenwerk toegezonden. waarschijnlijk mijn eigen fout maar het mag van uw kant nog wat duidelijker geformuleerd worden in beeld. (welk binnenwerk bij welke kraan past bijvoorbeeld) Zonde van de 50 euries, nu een nieuwe kraan gekocht.

slecht

Late levering Medewerkers zijn niet op de hoogte Medewerkers "schrijven" zeer klantonvriendelijke zaken in de stijl van "je mag nog tevreden zijn dat we hebben geleverd" Website vertoont duidelijk onvolkomenheden (blijkbaar ook verschil tussen NL en BE) Voorbeeld: opgave van huisnummer - in het begin (NL) is verplicht vak, als je BE invoert, moet je het huisnummer bijkomend vermelden in je 'straatvak' Zeer beperkte commerciële ingesteldheid. Echt geen aanrader.

Het juiste onderdeel was snel gevonden op de site. Dit werd vervolgens snel en correct geleverd.

Snelle en goede levering

Alles wat besteld is was goed en op de juiste tijd afgeleverd

Snelle respons en levering.

Kundig en zeer behulpzaam

Kundig, zeer behulpzaam, vriendelijk en accuraat. Mijn levering was niet compleet. Het ontbrekende onderdeel werd direct nageleverd!

is goed

alles netjes afgewerkt en bezorgd

Zoals beloofd!

De gasveren voor de disselklep van de caravan werden snel en correct geleverd.

Het gekochte artikel werd snel en correct bezorgd

website ging goed, levering minder

Ik heb twee onbenullige kraan- onderdeeltjes besteld (perlator`s voor in de kraanuitloop) De bestelling op zich en alle bevestigingen waren een tien waard. (helder, duidelijk en snel) Levering echter, liet te wensen over, "de volgende werkdag" werd 5 dagen na de orderplaatsing. (de schuld werd bij de post neer gelegd) is wellicht ook wel zo. Vervolgens bleek een van de twee bestelde onderdelen niet te passen, (Onderdeel voor de Horus kraan paste niet, die voor de Quooker weer wel) score 50% dus. Score een 5 dus (2,5 van de 5 sterren)

goed is anders

Op 7 11 besteld op 13 11 een beoordelingsmail gekregen en op 14 11 bestelling binnen gekregen !!! Hier hoeft verder geen uitleg bij denk ik.

Snelle levering van de juiste speciale onderdelen

We waren op zoek naar afdicht rubbertjes voor een specifieke kraan. Deze kon ik niet bij de vakhandel vinden, maar wel via vervangingsmarkt.nl. Wel duur voor 4rubbertjes, maar een nieuwe kraan is nog duurder

snelle service groot assortiment

onderdelen nodig voor grohe smart douchekraan ,onderdeel snel gevonden bij vervangingsmarkt.nl snel geleverd duidelijke zoekfunctie op site ,elk onderdeel is hier te vinden scheelt een hoop kosten!

alles klopt

fijne site en snelle levering

Zeer tevreden.

Er werd snel op mijn appje gereageerd en ik kreeg duidelijke informatie.

goede site en prima afhandeling, top

Dit was de 2e keer dat ik een artikel bestelde bij vervangingsmarkt en zowel het bestellen als het afhandelen van de aankoop verliepen vlotjes.

Snelle levering en goede telefonische support

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK