uitstekende service

Besteld en binnen 2 dagen het juiste onderdeel in huis, wat wil een mens nog meer

Het juiste onderdeel en dat dan weer snel geleverd!

Het juiste onderdeel en dat dan weer snel geleverd!

ervaring is prima

kon snel vinden wat ik moest hebben en vervolgens de snelle levering

Kon besteld artikel niet retour zenden.

Er jammer om pas na levering te vernemen dat artikelen niet retour gestuurd kunnen worden.

Levering op korte tijd ontvangen

De onderdelen die geleverd werden voldoen aan mijn verwachting.

Snelle levering na de betaling

Goede service en snelle levering

snelle vlotte levering naar België

eindelijk het onderdeel gevonden dat ik al lang zocht.

Prima geregeld

Primsa

Heldere communicatie als er iets onderweg is misgegaan.

Het product was verzonden, maar bij DHL werd een beschadiging geconstateerd. Dit meldde DHL aan mij en ik vervolgens aan Vervangingsmarkt.nl Rappe beantwoording terug ontvangen en snelle nieuwe zending. Bravo!

Een vlotte correcte afhandeling van de bestelling.

Positieve ervaring

Perfecte snelle levering

Compleet

Snel goed

Ik ben zeer tevreden

100% tevreden !

Goed en correct geleverd !

snel service

product vooral snel in huis. Blij dat ik Het als onderdeel kon kopen zodat de kosten betaalbaar blijven.

Alles super

Gemakkelijke transactie via internet en aangezien we in de buurt wonen, opgehaald op locatie. Zeer vriendelijk geholpen en goede uitleg gekregen hoe de cartridge van de kraan moest worden geïnstalleerd.

Snelle perfecte levering

Bestellen vraagt wel er de aandacht bij houden voor de getallen van kleine onderdelen. Levering snel en perfect afgeleverd. Onderdelen zijn vrij duur. En er zijn transportkosten voor België, niet in Nederland.

Prima advies, snelle service, goed bereikbaar

Ik had vervangende onderdelen nodig voor Atag spoelbakken van 30 jaar oud en kreeg meteen het juiste advies - en onderdelen!

razend snel

prima verzorgd, alleen DHL is prut zitten thuis te wachten tot hij komt, gooit het beneden in de brievenbus zonder dit te melden, dan zit je erg lang te wachten totdat het ooit komt, hetgeen niet nodig was.

Goed advies en juiste product .

Juiste product wat ik nodig had, en snel bezorgd

Prima service!

Hulpvaardig en snel geleverd, wat ik nodig had

Met één telefoontje had ik antwoord op al vragen.

Netjes verpakt stipte levering Aanrader

Netjes zoals het hoort! Aanrader

Snel en goede levering van het juiste artikel!

Erg blij dat ik het filter hier kon vinden en dat hij snel in huis was. Met goede instructies en de juiste gereedschapjes erbij. Erg blij mee! Voortaan bestel ik hem hier.

Gemakkelijk en snel

Snel gevonden wat ik nodig had. Bestellen is eenvoudig zonder een account te hoeven aanmaken.

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK