Goede spullen en snel bezorgd!

Ook uit eerdere ervaringen met vervangingsmarkt beb ik uiterst positief, (zie boven).

Accuraat

Snelle bezorgen van een goed product

Besteld en volgende dag on huis. Kan nier sneller of bêter Dank u wel

Snel en efficient

Alles goed en correct ontvangen

Top geregeld 👍🏻

Zoals ik al ingevuld heb , was dit top geregeld , s’middags besteld, volgende dag al in huis , super 👍🏻

snel geholpen wel wat aan de prijs

Artikel snel gevonden, makkelijk besteld en snel bezorgd. Artikelen en bezorgkosten wel erg aan de prijs (3 rubber ringentjes voor 18 euro).

Goed geholpen via de app.

Gelukkig mocht ik het verkeerd bestelde terug sturen. Eigenlijk namen ze dit artikel niet terug. Dank jullie wel!

uitstekend

Behalve een nieuw kraan binnenwerk had ik een kunststof onderdeeltje nodig, maar had geen artikelnummer.Via de chatfunctie gemeld en de informatie via een link ontvangen

Alles naar wens

Alles is gedaan zoals beloofd.

Prima service!

Snel en juist geleverd.

Uitstekende service en levering.

2 gasveren voor een keuken klepkast besteld. Duidelijke website en informatie over het product. Na 2 dagen geleverd. Ik ben tevreden! 😁

Betrokken ook bij kleine bestellingen

Perfecte whats app ondersteuning gekregen !!

Snel en goed

Product snel te vinden. Goede technische informatie over product waardoor de juiste keuze goed is te bepalen. Snel geleverd.

Mooie site en snelle levering!!!

Snelle levering van het juiste product!

Service

Wat een goede service en snelle verwerking

Proper notifications and quick handling

When I have seen first time, I thought it is sort of an old web site/shop and no one will response. Perhaps, this part may be re-designed to be seen more professional so it gives more confidence to the buyer. Anyway, things went really smooth and I got my product before I know. Thank you all.

Netjes voor elkaar.

Kraanonderdeel was beschikbaar en kon geleverd worden.

snelle levering, goede website.

ik was op zoek naar een binnenwerk van een Qooker Pro3 single tap, via de website snel gevonden en besteld en binnen 2 werkdagen in huis, top. Bij uitpakken van het binnenwerk zat er nog een nieuw filter voor de uitloop bij, kijk dat is meedenken!

Correcte afhandeling en levering bestelling.

Eenvoudig kunnen bestellen via zoekprogramma als je over de juiste gegevens beschikt van de vervangstukken. Correcte afhandeling en levering.

Snelle levering zoals aangegeven 👍

Heb het bestelde nog steeds niet ontvangen

Uw bedrijf heeft toegezegd contact op te nemen met DHL en zou mij informeren over het resultaat.

Zeer trage verzending

Op do. 31-10 jl. 16.57 u bericht ontvangen dat mijn bestelling volledig is verwerkt en verzonden. Jullie propageren mits voor 17.00 uur besteld de volgende werkdag in huis. Niets is minder waar! Vrijdag en zaterdag niets ontvangen. Dan maar zo. 03-11 jl. een mail gestuurd. Reactie op ma. van Maarten dat ik geduld moet hebben vanwege waarschijnlijk vertraging in de post. Uiteindelijk wo.06-11 jl. beide rubbertjes ontvangen in een enveloppe ingevouwen in een A4tje. Kortom jullie slagzin klopt zeker niet! Inmiddels zal ik u een foto toezenden van deze enveloppe die eerst bij Sandd is geweest en later overplakt is geworden met een sticker van PostNL?? Deze foto stuur ik richting jullie algemene email adres daar dit niet lukt via deze beoordelingssite. Daarnaast kost verzending van een normale enveloppe als deze € 1,66 bij Post NL terwijl jullie hiervoor € 3,95 in rekening brengen als zijnde briefpakketje?

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK