Snelle levering en superfijn verpakt

Gewoon uitstekend, terugkoppeling en info.

Fijn om alles wat nodig is in één doosje te ontvangen, zelf de benodigdheden voor montage. Helemaal top.

Wat je ook nodig hebt, binnen enkele dagen binnen, super.

Bestellen zonder zorgen!

Prima website en de artikelen zijn gemakkelijk te vinden. Alles was netjes afgehandeld en geleverd. Artikel is inmiddels gemonteerd en naar wens. Zeer goede ervaring!

Snelle levering en prima kwaliteit

Prima communicatie en de materialen waren snel binnen. De geleverde materialen waren erg goed verpakt en van een goede kwaliteit.

Tot in de detail perfect

Geweldig precies opmaat

Precies en snel geleverd wat besteld was

Onderdelen snel gevonden op internet en super makkelijk besteld en geleverd gekregen

Goede service.

Zowel bij het zoeken van items advies bij keuzes en de levering hiervan is als prettig ervaren!

Super assortiment en perfecte levering

Vriendelijk en heel behulpzaam

Idem

Snel en goedkoop, maar helaas kocht ik het verkeerde

Ik zocht een onderdeel van een gootsteen afvoer. Dacht het juiste te hebben geselecteerd, maar paste helaas niet. Een uitgebreidere omschrijving met afmetingen en artikelen waar het bij hoorde zou geholpen hebben dit te voorkomen. Ik moest nu gokken en helaas geen succes

perfect zoal het hoort

perfect zoals het hoort

Prima snelle service

Prima service en ruime keuze

Zeer goede service!

Erg meegedacht om mijn probleem op te lossen.

precies wat ik nodig had!

een prima onderdeel besteld en gemonteerd, scheelt erg dure reparatiekosten door de leverancier. zeer snel geleverd!

Snelle levering en goede ondersteuning. Je stuurt een foto en krijgt snel antwoord om welk onderdeel het gaat. Top.

Geweldige service

Snelle levering goede service

Supersnelle service

Heel tevreden

Prima ervaring

Altijd fijn als je een onderdeel kan vervangen. Netjes geleverd binnen de aangeboden termijn

Snelle levering van precies dat onderdeel dat ik nodig had

Veel kosten kunnen besparen doordat ik precies dat onderdeel kon bestellen dat ik nodig had.

Vlot het juiste materiaal geleverd

Voor herhaling vatbaar maar het vervangstuk was wel vrij prijzig.

Alles correct en snel verlopen

Zo hoort het

50 Weg en bos