Was even zoeken maar dan heb je ook wat goeds

Fijn contact

Er was vertraging met de levering, maar ik werd prima geholpen en Maarten van Vervangingsmarkt hield me goed op de hoogte.

Uitstekend!

Goede en vlotte service

Prima dienstverlening!

Overzichtelijke site waar we gemakkelijk vonden wat we nodig hadden. Vlotte en correcte afhandeling en zeer snelle levering via Bpost. Kortom, een zeer tevreden klant.

Snelle bezorging

Zeer tevreden over jullie website met goede tekeningen, waardoor ik kon bepalen of ik het juiste onderdeel voor onze thermostaatkraan had besteld. De montage is daardoor goed gelukt. Ook de bezorging verliep uitstekend. Zeer tevreden !

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering en de juiste onderdelen.

alles in orde

snelle en goede levering

Perfecte levering

Snelle levering, mooi prijsje. Ik heb met dit nieuwe binnenwerk mijn nordic cookerkraan weer hersteld. Thx.

goed en snel

snel verstuurd

Heel snel het gewenste binnenwerk ontvangen

Goede service snelle levering

Snel onderdeel gevonden en goede afwikkeling.

Perfect het zelfde model als het origineel

Artikel was het zelfde als het origineel

Goed assortiment, correcte levering

Goed assortiment, correcte levering

Doen wat ze beloven

doen wat ze beloven supersnel geleverd dikke duim

Onderdeel besteld mailtje terug gehad ( serie nr vergeten ) Nr doorgegeven volgende dag geleverd

Prima bestelproces en snelle levering.

Het bestellen en betalen gaat makkelijk, vervolgens krijg je goede info over de verzending van het brievenbus pakketje. Prijs was ook goed en laag tov andere webwinkels.

Bestelling snel geleverd via de brievenbus

Mijn bestelling is zoals was aangegeven netjes op tijd geleverd via de brievenbus.

Geweldig bedrijf! Veel kennis van de producten en een pijlsnelle service!

Had onderdeeltje nodig voor zeeppomp op aanrecht. Men wist precies waarover ik sprak en ik kreeg advies om bepaald artikelnummer te bestellen. En toen werd het ook nog eens zeer snel geleverd.

Snelle levering van prima plintklemmen voor bescheiden prijs.

Geweldige service

Prima service en snel geleverd

Werkt prima. Gelukkig hoef ik niet alles te vervangen maar kan volstaan met 1 onderdeel. Ben heel tevreden.

Vakkundig advies

Men neemt de tijd ( en dat bedoel ik positief ) , ik heb toch wel 5 maal een antwoord gekregen en het probleem was opgelost.

heel goed

snelle levering, precies wat ik besteld had

Perfekt

Artiekel klop volledig en snelle levering

Vlotte levering

Prima inzetbakje voor mijn gootsteen.

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK