Medewerker is vriendelijk, ter zake kundig en informatief!

Goed advies en snelle leverering

Dat wat je verwacht (en wenst)

Snel geleverd , goed verpakt

Snel geleverd helaas , moest het retour zenden en na 2 dagen al geld terug gestort heel netjes afgehandeld

Supersnel

Prima bedrijf

Geweldig goed geholpen

Vriendelijk geduld

Na een fijn gesprek aan de telefoon, snel besteld en de volgende dag al geleverd gekregen toppie.

snelle reactie en goed advies.

Om een keukenvarrousel te repareren had ik 2 platen en mogelijk een as nodig. Op hun advies alkem de platwn besteld omdat lrvertijd toch snel was. Het paste zonder problemen op de oude as.

Goede service!

Uitstekende service!

Snel, goed advies

Zie boven. Alleen wat duurder dan de bouwmarkt.

op en top in orde

duidelijke site die producten en specificaties aangeeft vlotte bestelling en betaling levering volgens de voorgestelde termijn product volledig gelijk aan voorstelling op website

Precies gevonden wat we zochten

Bij onze keuken waren de gasveren versleten, leverancier van de keuken kon er niet meer aan komen, ze bedachten een alternatief á € 800,-. Schandalig veel geld voor een stel kapotte gasveren, gelukkig bood vervangingsmarkt.NL uitkomst! Onze kastjes sluiten weer perfect met nieuwe gasveren.

Super service

's Middags besteld en de volgende dag rond het middaguur in huis. Super.

Topzaak

Zij hebben alles op het gebied van keukenonderdelen

Snel & Goed!

Gemakkelijk te bestellen op de site, en supersnel geleverd! Dus top gedaan!

Het juiste artikel makkelijk te vinden en snel geleverd

Het juiste artikel makkelijk te vinden en snel geleverd

Maarten is een topper! :-)

Goed advies gekregen. Geduldig gereageerd op eigenwijze klant.

Goed materiaal, snel geleverd

Tevreden!

Supergoed en snel gegaan.

Snelle en correcte afhandeling en levering van de bestelling

Lekkende keukenkraan snel verholpen. Ofschoon een 'leek' op dit gebied heb ik benodigde onderdelen makkelijk kunnen vinden via browser en op de site zelf.

Makkelijk en zeer snel

Ik kwam er niet helemaal uit. Even gebeld en kreeg perfect antwoord. Product was er de volgende dag al.

Vervangingsmarkt doet wat ze beloofd.

Overzichtelijke site, groot assortiment en vooral snelle afhandeling. Prijzen zijn markconform!

goede ervaring

top goede service

Vlotte levering

Krijgt wat je vraagt

Alles bestens. Gerne wieder.

Superschnelle Lieferung. Gute Darstellung der Produkte im Online-Shop. Schnelle Kommunikation zu allen Bestell- und Lieferschritten.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Duidelijke artikelomschrijving, past perfect!

Duidelijke artikelomschrijving, artikel past perfect!

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK