Goede Service en prijs-kwaliteit is ok

Goede hulp via chat en goede opvolging track en trace

Snel het juiste onderdeel achterhaald en op voorraad!

Ik had een lekkende badkraan, na sturen van en foto hebben ze direct geadviseerd welk onderdeel vervangen moest worden. Onderdeel was op voorraad en kon deze gelijk ophalen. Echt handig om zo’n bedrijf in de buurt te hebben!

Goede klantenservice en service

Via Whatsapp contact gehad met de klantenservice. Zeer goed geholpen. Groot assortiment en snelle verzending. Perfect.

Snel en correct

Zeer snelle levering. Goede productomschrijving op de site. Top ervaring

Prima service!

Snelle afhandeling, prima service - aanrader!

precies het juiste vervangende onderdeel

Behulpzaam

Bij Vervangingsmarkt terecht gekomen via adviseren Rational. door medewerker meegedacht met het vinden van de oplossing, positief.

heldere website, eenvoudige bestelling, correcte levering

lange leveringstijd

verzending met post.nl en post.be duurt lang stuk was 10 dagen onderweg

bij het telefonisch contact vakkundige assistentie

zeer positieve ervaring. men weet waar over men praat.

Netjes geleverd voor een goede prijs.

Duidelijke site.

Kraan lekte. Foto gestuurd van de kraan en kreeg een link terug van het te bestellen onderdeel. Gemonteerd en kraan weer lekvrij.

snel en veel keuze

snel, duidelijk

Snelle levering , duidelijke communicatie

Heel tevreden !

Duidelijke website, snelle verzending, alles OK !

Perfecte service

Top !

Zeer snelle service ! Zeer goede kwaliteit.

prima produktinfo via telefoon en snelle afhandeling van bestelling en levering.

zie boven

Prima online winkel

Omdat ik niet wist welk onderdeel ik precies hebben moest , heb ik via WhatsApp met hun contact gehad en fotos gestuurd. Ik ben snel en goed geholpen door deze klantenservice zij wisten wel dankzij de foto's wat ik moest bestellen. Toppie... bedankt !!!!

perfekt

vooraf telefonisch zeer goede technische uitleg gekregen, en achteraf zeer snelle en korrekte levering

Zeer snelle reactie, rappe levering. Zeer tevreden.

Uitstekend online hulp met zoeken.

Het onderdeel was moeilijk te vinden, maar ik kreeg snel hulp en het juiste onderdeel was de volgende dag al bezorg.

uitstekend

bij vragen via telefoon goede begeleiding.

Erg goed voor alle moeilijk te verkrijgen materialen.

Veel op en neer geëmailt, maar we kwamen eruit van wat ik nodig had. Levertijd zou waarschijnlijk 6 weken zijn (achterstand bij de fabrikant), maar na 3 weken kreeg ik een mail dat mijn gereedschap was verstuurd en de dag erop lag het netjes in de brievenbus. Hartelijk dank

Mijn ervaring is dat je uitstekend wordt geholpen

De levering was precies zoals beloofd en ik werd per telefoon prima geholpen.

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK