Probleemloos

Probleemloos

Voor mijn lekkende keramische kraan was het benodigde vervangende binnenwerk snel gevonden op de duidelijke website. Het onderdeel is de volgende dag geleverd, wat wel prettig is als je de waterleiding moet afsluiten i.v.m. de lekkage.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

snel, correct

Snel via DHL ontvangen. Correcte afhandeling.

100%

Een vervangen kraan voor de quooker besteld. Super dat t de volgende dag al werd geleverd door DHL. DTZ pakket is compleet, eventueel uitleg vind je op YouTube. Alles verliep perfect. Zelfs een nieuwe kraan uitloop bij gekregen. De oude was helemaal verstopt met kalk. Super.

Denken mee.

Waren zeer gewillig om mee te denken/zoeken naar een passend scharnier. Toen dit uiteindelijk toch net even anders was dan het bestaande scharnier kon het zonder gezeur terug en werd het geld (uiteraard minus verzendkosten) geretourneerd op mijn rekening.

Positief, vlot geleverd

Positief, vlotte levering, goed verpakt en de juiste onderdelen

Snel en vakkundig

Ik had twijfel over een artikel, via whatsapp en sturen foto een pri e advies gehad. Artikel was in één keer goed. Top !!!!

Onderdelen voor oudere kraan

Onderdelen voor een oudere kraan hadden zij nog. Zelfs op site van Damixa niet te vinden. Kraantype goed te vinden op hun website. Kiezen, betalen en geleverd. Top!

Zeer snelle levering. Top

Koelkast scharnieren besteld tegen lage kosten en volgende dag in huis. Zeker onthouden voor een volgende bestelling.

Snel het gewenste onderdeel gevonden

Site navigeert makkelijk, snel het gewenste onderdeel gevonden dank zij de handige uitgevouwde tekenening.

Uitstekende afhandeling bestelling

Bestelling via de website verliep goed. Levering was aanzienlijk sneller dan verwacht.

Super Service !!

Moesten filters nabestellen voor onze Quooker. Helaas werden deze door Quooker niet meer geleverd. Grote schrik !! Zeer opgelucht toen we begrepen dat ze door Vervangingsmarkt.nl wel werden geleverd. Filters besteld en binnen de kortst mogelijke tijd hadden we de filters in huis. De site van Vervangingsmarkt gelijk in ons adresboek vermeld. Nogmaals hartelijk dank.

Fijne hulp

Ik wist niet welke soort ik nodig had en ze konden mij precies vertellen welke ik nodig had

weet het niet

weet het niet

Vlotte service

Goed en snel

Goed product en snel geleverd

Alles keurig volgens afspraak prijs en kwaliteit verlopen.

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop, en over het aankoop proces.

Goede zaak.

goed vindbare onderdelen prettige afhandeling

Prima geholpen

Spullen besteld en bericht gekregen wanneer ik ze kon afhalen. Aanbellen, in de deurcamera spreken, even wachten en de spullen werden gegeven.

Het kan niet beter !!!

Op vrijdag 16:55 uur besteld, zaterdag om 13:50 uur in huis. Perfekt !

Prima assortiment en snel order online kunnen plaatsen

Heel snelle afhandeling,zeer tevreden.

Wist niet dat het er was ,ben op de pagina gewezen .

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK