Uitgebreide sortering, snelle levering

Snelle levering goeie foto’s

In alle opzichten staan de puntjes op de i

Snel en goed

Snelle levering. Goed onderdeel

Correcte levering en op tijd

Vlugge levering.

stipt en communicatief

zeer goed

Gemakkelijk besteld, snel geleverd, tip top

Ik heb gericht gezocht, en het bewuste onderdeel snel gevonden en besteld, de levering verliep vlekkeloos

Klantonvriendelijkheid

Poor service, very inflexible, handling a 14 days return policy strictly and try to sell you additional stuff when you are stuck with an item, which you do not need, but cannot return on day 15. Very bad experience.

Gewoon goed

Besteld en geleverd binnen 2 dagen. Artikel zoals omschreven. Prima dus

Heel servicegericht en precies het juiste onderdeel. Top!

Heel prettig om iemand direct te kunnen spreken die ook verstand van zaken heeft. Je stuurt dan een mail met een foto en krijgt dan het juiste onderdeel. Wij moesten een rubberen ring hebben voor een afvoerplug in de gootsteen. Ik was iets verlaat en kwam precies in hun lunchpauze, maar desondanks werd er opengedaan en kreeg ik mijn bestelling mee. Ik ben danook zeer tevreden!

Reageert snel op de mail met de juiste informatie voor het te bestellen product. Geleverde product voldoet aan verwachting en was snel geleverd.

Gewoon goed

Niet veel poespas, gewoon bestellen en klaar.

Ik had mijn bestelling binnen 3 dagen binnen. Netjes verpakt

Goede service snel geleverd

Wordt netjes optijd geleverd en ook via de website netjes geregeld verder geen klachten ga zo door toppers

makkelijk op te zoeken

Ik heb niet alles gebruikt van de onderdelen die geleverd zijn omdat het niet de juiste maat was maar de kraan is wel gemaakt v mvg Johan

Lekker snel geregeld

Kraanrubbers die ik nodig had waren op voorraad en omdat ik in de buurt woon snel even opgehaald. Prettig geregeld.

Snel, accuraat en kwaliteit

Makkelijke bestel proces. Snelle bezorging Goede kwaliteit en prijs verhouding

Helemaal oke

Binnen 24uur geleverd

Onderdelen besteld voor Franke keukenkraan.Direct gemonteerd en kraan weer als nieuw.

Prima en zeer snel!

Prima en snel maar ik vond het onderdeel toch wel fors aan de prijs. Toch heel tevreden met het product.

Ben zeer tevreden

Goede site, snel geleverd

Afspraak is afspraak

Zoals het hoort. Het kan dus nog mijn complimenten.

Netjes en op tijd geleverd

Makkelijk en snel te vinden .

Levering zoals toegezegd

Op de site werd een goede omschrijving gegeven van het product. Dit maakte het bestellen gemakkelijk.

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK