Bestelling kraan

Bestelling en levering naar volle tevredenheid.

Op tijd en het juiste onderdeel, wel jammer dat je in verhouding hoge verzendkosten hebt

Perfect!

Een vraag werd binnen 6 minuten op de juiste wijze beantwoord.

Snelle levering, gemakkelijke website

Snel,goed en keurig op tijd

Eenvoudig juiste onderdeel kiezen

Compleet assortiment, eenvoudig juiste onderdeel kiezen & snel geleverd. Prijs is wel hoog voor een klein, eenvoudig onderdeeltje - maar goedkoper dan bij de originele producent.

Nette snelle service

Sneller ontvangen dan verwacht

Prima ervaring.

.De levertijd zou 3 weken zijn maar ik had de bestelling al na 1 week in huis.

Snel bezorgd

Snel bezorgd en mijn Wesco Kickmaster sluit weer als vanouds middels plaatsing van het nieuwe veertje.

Besteld! Vlot geleverd!

Goed!

levertijd 8 weken bleek slecht een week te zijn. Meevaller! Het aanbrengen van het defecte onderdeel van de carrousseldeur bleek een hele kluif.

goed, geen klachten te melden

Alles vlot en snel verlopen.

Product werd niet volgens aangegeven datum geleverd. Het zou wel op voorraad zijn. Was dus, na telefoontje, niet het geval. Werd daarna snel en goed aangeleverd

Ik zocht een nieuwe kraan voor onze kraan van Qoocker die stuk was gegaan en vond de zelfde op de site van de vervaningsmarkt. De kraan besteld en die werd zeer vlot geleverd.

Helaas kreeg ik geen antwoord op mij appjes

Gewoon goed. Niks op aan te merken

Alles wat ik nodig heb, vind ik hier!

Topsite. Mooie prijzen en alles snel in huis. Gewoon in 1 woord gezegd TOP!

snelle service

goed en snel

snelle service

Duidelijke website, heb precies de afvoerstop gevonden die ik zocht, duidelijke foto's erbij. Na 2 dagen al in huis!! Heel fijn!

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Prima ervaring, alles volgens verwachting!

De bestselling, betaling en levering zijn prima verlopen. Onze prullenbakken werden keurig op tijd geleverd. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Goede sales-service, prijs en snelle levering

Goede sales-service, prijs en snelle levering

Vervanging Franke korf

Product sluit wel af maar de passing is niet mooi. Op de foto staat een origineel Franke product maar ik heb een imitatie product ontvangen.

Keuze prijs levering Het is gewoon zoals het hoort te zijn

Op voorraad was ook zo

Op site voorraad aantal, volgende dag al binnen,. Nog een mail gestuurd, binnen een uur antwoord. Netjes

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK